WGT 2010

Publicerad 2010-05-30 01:28:00 i Ute på språng,

Phew! Har varit hemma ett par dagar visserligen, men guud vad jag har hållt igång de dagar jag tillbringade i Leipzig. Jag är van att ha det tyst och lugnt omkring mig, van vid att slöa omkring och mest göra det som faller mig in. Andra bullar nu. Fram och tillbaka full fart hela dagarna mellan olika klubbar, konserter och vandrarhemmet vi bodde på. Jag ångrar att jag bara tog med mig högklackat, mina fötter var helt slut efter redan första dagen. Erik räddade mig i slutet med ett par nyköpta flipflops (bar dem så ofta jag fick chansen, dock jobbigt på konserter där jag blev trampad på tårna)







Själv så slösade jag inte lika mycket pengar som jag trodde att jag skulle göra. Det fanns ett stort shoppingställe på Agra, men det mesta kan jag hitta på nätet ett par 100lappar billigare.
Däremot hittade jag min drömkorsett, det var bara ett visnings-ex och tyvärr inte till salu. Har beställt en exakt likadan, och den skulle ta 4-6veckor att sy upp! 
Den kostar mig.. ungefär en kvarts månadslön, men det är det värt. Jag KAN lägga nästan hur mycket som helst på ett par snygga skor, väskor eller snygg korsett.


Liknar den jag ska ha, fast min är svart.





Såg inte så många band som jag hoppats på, de flesta bra banden spelade på samma dag och på olika ställen.
Slänger in ett par bilder på några av dem.


Zeromancer



Punish Yourself



Suicide Commando



Alien Sex Fiend (knödde oss allra längst fram)


Även om det var körigt och mina fötter smärtade hela tiden så var det väldigt kul, jag åker gärna nästa år igen :)

Design

Publicerad 2010-05-18 11:26:23 i Allmänt,

Håller på att knåpa och greja med bloggens utseende, den kommer se ut som skit ett tag. Ska göra något åt det när jag kommit hem från WGT. Hålla ut!

Guadeloupe

Publicerad 2010-05-17 22:03:13 i Allmänt,

Satt och bläddrade i Guadeloupe-turistbrochyr vi fått hem, hela familjen ska åka dit när min mor fyller 50.
Hon fyller inte förrän i november, men jag längtar redan! Inte varit på "solsemester" sen.. 2007.
Just solandet är jag inte mycket för, men jag lägger min tid på annat.
Jag åker utomlands främst för matens skull - äta massa nya rätter, men också för att hitta roliga djur och växter, krypa i grottor och annat kul.
Vi kommer bo i fina små runda huttar precis vid stranden, perfekt! (så kan jag smyga ut och ta mig ett nakendopp på natten?)
Guadaloupe ligger i västindien, vilket betyder att flygresan kommer ta ungefär 10h, vad gör man på en 10h flygtur? >.< Jag har försökt sova på flyg innan, det är helt omöjligt. Hoppas det är annorlunda denna gången. Orkar itne med barn som skriker, barn som spyr, folk som väsnas och luktar i allmänhet. Kanske får låna Eriks Segahandkonsol om jag är snäll. Han är alltid snäll, så det får jag säkert :)

Dags att sluta drömma, om lite mer än ett dygn är jag påväg till sthlm för att sen åka vidare till tyskland. Har massor att göra!


Någon strand på Guadeloupe (ja, jag snodde bilden!)

Michael Hussar

Publicerad 2010-05-15 12:56:17 i Allmänt,

Hans tavlor är fantastiska, han är en av mina favoriter inom konst. Ofta groteska, men ändå vackra. Undrar ibland om Kissie har haft hans motiv som inspirationskälla?

Kissie lookalike
Kissie till vänster?

Hets!

Publicerad 2010-05-15 02:19:00 i Allmänt,

Just nu pågår en tränings- och bantningshets i min familj. Nåja, jag och syrran följer det inte, men mamma och pappa har köpt en stor burk proteinpulver, träningsböcker och träningsdvds.
Proteinpulvret (chokladsmak? fan heller..)  smakar ungefär lika äckligt som det ser ut. Såg fear factor en gång när de skulle hälla i sig mixad kohjärna, detta såg likdant ut, samma tröga konsistens, samma färg.
Undrar hur länge de orkar dricka det där varje kväll? Vilket plågeri >.<

Många verkar ha fått för sig att jag har någon ätstörning, hör kommentarer lite här och därifrån. Inte bara att det ser ut som om jag spyr upp maten efteråt, utan även att jag äter för mycket?
Tröttsamt att behöva försvara sig, jag tar inte särskilt illa upp dock, jag vet att jag är snygg ändå!
Äter, sover och bajsar som jag ska? Det är väl allt som räknas, jag skippar dock frukost ibland om jag tvingats gå upp för tidigt. Hellre vara lite hungrig senare på förmiddagen än må illa från start.

Men, nytt linne iallafall.

Smycken

Publicerad 2010-05-14 14:34:48 i Kläder&Shopping,

Letar som en galning efter smycken och accessoarer, vill hitta något jag kan bära varje dag men det är svårt att hitta bekväma smycken som är snygga. Jag vet inte riktigt vad jag letar efter heller, men de vanliga affärerna har det inte.. varken smyckesaffärer eller hm/lindex/kappahl/gina/cubus(osv) accessoaravdelning. Har sett nitar på alla möjliga sätt och olika former i dessa affärer nu.
Samtidigt som jag tycker det är bra (jag gillar nitar och har alltid gjort) så känns det lite tråkigt när nitskärp finns för barn, nitarmband för tanter. Jag minns att jag blev överlycklig som 13-14åring när jag hittade till Shock som sålde nitar då ingen annan gjorde det, och inte kom att göra det på många år. Nitar är snyggt, men har blivit trist och uttjatat :/

Här är mina egna favoritsmycken! De är inte särskilt bekväma, men jag gillar dem skarpt ändå.


Krisallhalsbandet fastnar gärna i min piercing (har numera endast en anchor, den andra flög ut på Das Boot)


Ett litet bathuvud, handgjort. Ska beställa fler huvuden, finns bl.a kolibrihuvuden att ha som örhängen.


En liten söt silveralien som ligger ihopringlad.

Skeletthanden platsar bra som favorit den ocskå!

Köpt ny laddare

Publicerad 2010-05-12 23:28:02 i Allmänt,

Min kameraladdare har varit väck sen vintras och jag har inte kunnat använda min kamera sedan dess, har letat igenom varje vrå och hörn utan ett spår. Saker försvinner ofta och gärna i mitt hem, och ofta dyker de upp igen när jag minst anar det.
Hittade mina "tappade nycklar" häromdagen när jag städade. Nice, kan äntligen låsa cykeln igen, och använda skåpet på jobbet!
Kameraladdaren som jag behöver mer än mest nu lär ju inte komma fram innan det är dax att dra på festival. Den nya laddarn hinner nog inte komma heller. Köpte billigt från ebay. Ebay är bra, men sämre om det är bråttom >.<

Tidsbrist

Publicerad 2010-05-12 20:58:42 i Allmänt,

Hur ska jag hinna med allt jag behöver ha gjort innan WGT? Jag jobbar hela veckan ut och jag är fortfarande lite krasslig efter förkylningen.
Har 1000 saker att göra, minst! Sy klart min SkinnyPuppyklänning (knappt börjat), färga håret, fixa egna hårspännen av klämmor och fjädrar jag köpt, ehm.. försöka hålla mig borta från choklad så jag slipper känna mig som en stoppad korv i mina lite för tighta lackkläder från Lip Service. Får töja ut dem lite, om det går.
Säkert andra viktiga saker som jag inte lagt en tanke på.
Det är vad som ska hinnas på ca.. 3 dagar?  Jag jobbar heeela dagarna och har varken ork eller tid att göra något viktigt på resterande 15h av mitt dygn (sova 8h är ett måste)

Stressigt, men jag kan inte stressa, jagar jag upp mig för något så har det bara motsatt effekt, jag blir slö och slasig som en säck potatis och får aldrig något gjort.
Kan vara dax att ta sig i kragen och börja greja med något av allt som ska göras. Återkommer, kanske med bilder för den som är intreserad.

Tappat rösten!

Publicerad 2010-05-11 17:42:15 i Allmänt,

Var sjuk i helgen, ganska lindrig förkylning. Lite feber, lite halsont. Jag känner mig helt frisk nu, men.. rösten! Den är borta! Kan inte prata, ord faller bort, meningar blir halva. Har försökt med allt som sägs hjälpa, Strepsils, te med citron och honung, sova, viska (som tydligen tär mer på halsen än att låta bli..) uppe i dag 2 nu, och jag hoppas det försvinner.
Gick inte bra på jobbet imorse, måste kunna prata med folk. Jag blev inte långvarig, drog hem redan kl 9.
Får se om det går bättre imorgon. Såå, off to ica för mer honung och nässpray.
Dessutom(!) ligger ett tjusigt armband på posten och väntar på mig!

Skelettarmband

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela