Städat och flyttpackat

Publicerad 2011-05-31 23:17:46 i Allmänt,

Nu är jag helt slut, kl är strax över 23 och jag har packat och städat heela dagen. Ska bi ganska skönt att komma härifrån faktiskt. Karlskrona i sig är det inget fel på, men i det lilla ghettot jag bott i 1år nu är jag inte mycket för.
Pistolskott och droghandel = vardagsmat här. Mordförsök bakom hörnet osv. Folk som tutar flera gånger om dagen`utanför för att de antagligen inte äger en mobiltelefon? Ett "miljörum" också alldeles utanför = Ingen sovmorgon någonsin eftersom en stor sopbil kommer och tömmer glas dagligen och gärna så tidigt som möjligt.
Nu ska jag bo "hemma" ett tag, jag får väl stå ut med alla helvetes moppar som ska stå och puttra och brumma halva nätterna istället.

Grattis Ida & Patrik!

Publicerad 2011-05-29 11:51:52 i Allmänt,

Fick ett sms imorse från Ida Alverbo om att en viss tjej (som gärna stannade lite extra i magen) äntligen ploppat ut :)
Ska bli spännande att se denna skapelse när jag kommer hem på onsdag!
Tänkte köpa någon liten present också, men vad köper man till en nyfödd? Hon har mängder med gosedjur redan så något annat får det nog bli.

Händelserik dag

Publicerad 2011-05-28 15:33:52 i Allmänt,

Har varit lite seg på att uppdatera, mest för att dagarna ser ganska mycket likadana ut. Plugga, spela, äta och sova. Igår hände båda trevliga och lite mer otrevliga saker. Kan börja med de bra; Mamma hittar mitt pass i hemma i Skärhamn. Jag har letat som en galning här och hade börjat bli riktigt orolig eftersom det bara är en vecka kvar till WGT.
Har äntligen bytt upp mig till iphone. Hamnar i brevlådan om 4 veckor :) Jag skäms nästan av att gå runt med min gamla fula (marinblå och rosa) mobil från typ.. 2006. 
Tänkte inte alls gå ut/festa igår, men glada grannar drog med mig ut. Sista helgen som grannar och det blev lite av en avskedsfest, och vi kommer fortsätta den ikväll!

Mindre trevlig var en viss dam vid bordet brevid på baren PM. Sitter nästan med ryggen till och hör plötsligt någon som börjar gorma med en ciggskadad röst om att jag har ful frisyr, är ful, ser billig ut, frågar erik hur mcyket han fick betala för mig osv. Mitt bord försvarar mig och säger lite taskiga saker om henne. Tänk er en typisk whitetrashamerikan med lite föör många kilon på kroppen, exakt så såg hon ut. Sen drar hon. Kommer tillbaka strax innan stängning och tjafsar med en kille hon kallar älskling vid hennes bord och jag hör hur hon säger att hon inte tänker gå till PM någon mer gång om jag är där, eftersom han hade tittat på mig. Antagligen var det en enorm svartsjuka som hade sköljt över tjejen. Men man kan väl för fan hålla sig i skinnet och ha lite respekt för andra människor? suck.

Dagens nederlag var att jag blev kallad unskilled player i LoL, och blev antagligen reportad för det. Redan vid lvl 2 var jag useless, skulle avinstallera spelet, fick höra genom hela gamet som höll på ca 30-40 min. Motståndarlaget var duktiga, feedade på en annan spelare som varje gång sa att det var mitt fel att han dog. Jag anklagades skyldig till vår förlust för att "MORGANA DID NOTHING, NOOOOOOTHIIIIING!!!!!". Jag spelar likadant som jag alltid gör, och det har gått bra hitills. Man blir inte direkt sugen på att spela soloranked igen. Håller mig nog till 5vs5 premade.


Komemr snart på posten

Apropå Kameran

Publicerad 2011-05-27 09:57:06 i Allmänt,

Så hittade jag bilder från i vintras, glömt att jag tagit dem. Tog dem precis efter att vi kommit hem från Guadeloupe har jag för mig. Snacka om att det var stor omställning i temperatur! från +27 till -10.
Slänger upp en på julia ocskå, i sina leopardtassar. (jag har visst snötassar jag)



Hittat kameraladddarn

Publicerad 2011-05-27 09:50:13 i Allmänt,

Äntligen återfunnen laddare, den har varit mycket saknad. Den låg bakom tvn, och det är inte jag som stoppat undan den där >.<
Med andra ord så skyndade jag mig med att plocka fram den enda nästan helt färdigmålade av mina Slaaneshgubbar och tog 2 bilder. Fotot gör den inte helt rättvis. Lite klarare i färgerna irl.
Har målat klart kanske 1/3 av mina gubbar nu, snart är det dax för ännu ett inköp Slaaneshdemoner. Har ett set Deamonettes och en Masque, och det är allt. Nästa gång blir det nogg ett par Seekers.




Liten och söt

Besviken

Publicerad 2011-05-15 12:10:07 i Allmänt,

Oerhört besviken på Eurovision, och blir åter igen påmind om att jag inte borde se skiten!  Eric Saade kom 3a = besviken. Jag hoppades på att han skulle komma bland de sista, eller inte vidare alls i semifinalen.. Kanske hade gillat låten bättre om någon annan artist framfört den. Eric Saade är divig och har uppenbarliga problem med sin attityd.
Låten som vann var dödstråkig och mina favorit Irländare kom bara på 8e plats. Detta året var faktiskt enda året som jag överhuvudtaget ringt och röstat. Nu fick Irland en 12 av sverige, min röst kan ha vägt tungt ;)
Men nästa år får erik titta själv på Eurovision, själv anser jag att det bara är slöseri med tid.

Jedward!

Publicerad 2011-05-13 20:41:35 i Allmänt,

Det är nog inte bara jag som blivit lite smått betuttad i tvillingarna Jedward! Jag röstade inte, men hade jag gjort det hade min röst gått till dem = och de kom vidare! Tycker att de påminner lite om pet shop boys, men spralligare och med en skvätt lady gaga i, och jag kan inte göra annat än gillat. De har tydligen tävlat i Xfactor 2009 och nu Eurovision :)

..inte glömma banden!

Publicerad 2011-05-13 11:47:06 i Allmänt,

När jag ändå gjorde en lista på mina festkläder kan jag ju nämna vilka band som ska ses också.
Många bra gamla favoriter men även nya band jag börjat lyssna lite smått på nu efter jag kollat upp dem från WGTs hemsida. För att vara 20årsjubileum är jag ändå något besviken, jag vill se mer!
Ett måste: Front 242, Nitzer ebb, Misfits,
Kommer/vill även se: The Damned, Das Ich, Resurex, Bloodsucking zombies from outer space, Mind.in.a.box,
Inte så viktigt, men om jag har tid: Feindflug, Hocico, Tying Tiffany, She's all that, Plastic Noise Experience


Klarshoppad

Publicerad 2011-05-12 12:06:31 i Allmänt,

Nu känner jag mig redo för WGT! Ebay är min vän, och jag håller tummarna för att varorna hinner hit innan jag åker. Väskan är från hongkong så det kan bli på håret.
Det blev ingen tygpåse, det blev en "bucket"bag, som är platt i botten. Och förhoppningsvis inte så otymplig som den ser ut.

Jag gillar inte stora väskor alls, men sålänge Skinny Puppy är tryckt på så funkar det!




Jag hoppas att det inte regnar så mycket på WGT..

Hm, jag kasnke borde lista upp vad jag ska ha med mig när jag ändå håller på. JA! Här kommer fler bilder på vad jag tänkte ta med mig. Har lagt upp samma bilder tidigare så det går ju snabbt.


Min oerhört snygga accessoar/halsband/rygggrej handgjord av en kille i Canada..



.. tillsammans med min CPdyra korsett (som förövrigt köptes på Agra förra WGT)
Och jag tror att jag har den uppochner på bilden, det ser ok ut framifrån men
snörningen ser bättre ut bak om jag har den åt andrahållet.



Waist cincher och kjol i lack som glänser lite i regnbågensfärger :)
(har inte nättröjan och silverbhn)



Tror jag ska ta dess skor med mig igen, var lite sugen på ett par
andra snyggingar, men dessa får duga.


Och min gamla favoritkjol med knivhylsa.

Sen har jag inte hunnit bestämma mig om jag ska ha med mig lackstayupsen eller inte. Det kommer bli för varmt.
Jag har även köpt nytt bullethalsband efter den olyckliga händelsen på flygplatsen på Guadeloupe.. Nu ska jag försöka komma ihåg att jag inte ska ha på mig ett halsband som ser ut som ammo. JAG KAN JU SKJUTA PILOTEN PÅ NÅGOT SÄTT.. eller va?

Min laptopskärm smälte!

Publicerad 2011-05-02 10:39:50 i Allmänt,

Inte riktigt lika illa som överskriften lyder, men smält har den gjort. Som några få känner till så har min datorskärm varit sönder redan från början. Det måste vara över 23-25grader för att den ska funka normalt, annars flimrar den i regnbågens alla färger. Brukar köra med extern skärm så det har funkat bra ändå, men kan inte direkt ta med laptopen på tåget och tro att den ska funka där.
Nu när det är ganska så varmt så har jag skitit i extern skärm, det enda som kan behövas är lite värme från min skrivbordslampa och häromdagen RÅKADE JAG GLÖMMA att den var på! Den låg nära övremitt-delen och efter 30min så var den delen alldeles mjuk >.<
Det enda som inte funkerar som det brukar är den lilla "öppnarspaken", men den har som tur är inte fastnat, kan fortf öppna en stängd laptop :)

Syns inte så bra, men så fin är min skärm efter den lilla olyckan..

 

Snart är det dessutom dags för WGT och jag behöver fortfarande köpa lite nödvändigheter, dvs. platta skor/sandaler (vilken öerhörd pina förra WGT då jag bara hade med mig höga klackar). Sen kan jag behöva en något större väska så jag kan bära med mig tröja och skobyte. Funderar på en enkel tygpåse, men vi får se. Vill gärna ha något som matchar min outfit, men det verkar omöjligt att hitta.

 

Deklarerade förövrigt imorse, sista dagen idag så det var snabba puckar och hade det inte varit för aftonbladet.se så hade jag glömt. Nice med nästan 5k lagom till midsommar :)

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela