Det där med sidecut

Publicerad 2011-09-29 11:49:32 i Allmänt,

Det är ju så himla poppis/trendigt med sidecut nu för ti'n. Känns som om folk tar för givet att man har denna frisyren just därför. Men typ "Har du haft håret sådär kort på sidorna länge?" och "Oh föresten, vem klippte du din sidecut hos?" Guuuuud, jag gör det själv hemma framför spegeln och har gjort det i urminnes tider >.< iaf i 10år.
Då kommer de på att jag inte är så trendig som de trodde. lol. Visserligen hade jag undercut till en början, men det förvandlades till sidecut allteftersom.
Senast jag var hos frisören så ville hon styra och bestämma över hur jag skulle ha det rakat. "En liten fyrkant bara över örat är väldigt inne". NAAAJ, vill ha det som jag alltid har haft, tack!

Försökte leta upp gammal bild på undercutten, men hade ingen bra på laptopen. Dock hittade jag den här lille söte som är nästan lika gammal som 10år.

Inflyttning/födelsedagskalas snart!

Publicerad 2011-09-28 21:18:35 i Allmänt,

Det här med stora fester hemma hos mig är jag så ovan vid. Jag tror inte ens det hänt.
Inte från mitt eget initiativ åtminstonne, nu är det väl inte riktigt det heller iofs.
Hade helst bara haft några stycken över hit. Det är ca 100pers bjudna och jag hoppas att inte ens hälften kommer, för var ska alla få plats? Vill ju helst inte ha folk rännande i sovrummet men så får det väl bli. Många jag inte ens träffat är bjudna, men jag får väl lita på att de sköter sig.
Hade helst velat vara klar med målning och tapetsering osv innan, men det hinns nog inte med. Har precis börjat spackla, så framåt går det iaf.

Min farfar på 92år har gick bort i veckan.
Hade velat träffa honom lite till, men det var känslomässigt svårt på sista tiden. Det är meningen att jag ska ha detta lite som en dagbok, men eftersom såpass många läser den varje dag (vilket jag inte trodde att folk skulle göra) så tänker jag inte berätta mer om hur och varför.
Hursomhelst, redan nu börjar korpandet i farmor och farfars hus. Känns lite som om vissa har gått och väntat på att denna stunden ska komma. Jag kommer inte vara där. Dels bor jag inte i närheten och kan komma dit på kort varsel, och dels känns det dumt och konstigt att gå dit och roffa åt sig saker, även om jag vet att det måste göras. Vill att det ska vara som det alltid har varit. 
Det tjafsas om vem som ska ha vad, och till vilket värde osv. Själv bryr jag mig inte om värde. För mig är det mer värt att ha något som minne. Julia sa att hon skulle kolla efter några saker jag nämnt, så får vi se..

Nu har jag inte tid att sitta här och skriva, nu ska det letas lampa på nätet!



Alice

Publicerad 2011-09-21 14:16:05 i Allmänt,

Jag har nog bestämt mig nu, blir en Madness Alice till halloween. Hittat en kostym för ca 55$, ska bara köpa en peruk också. Tänker ju inte färga mitt röda hår svart heller! Finns snygga peruker på etsy.com till inte allt för dyr peng.




Minns att jag var lite småsur över att jag aldrig hade bra ljus för min cam förr. Nu har jag för mycket ljus! Ser helt kal ut på huvudet lol.

Lgh invigd

Publicerad 2011-09-21 08:35:52 i Allmänt,

Hade lite folk över i lördags trots att vi är långt ifrån klara med lghn. Har fortf inte hunnit måla eller tapetsera. jag är glad att de masade sig upp hit på så kort varsel, det var kul med brädspel, LoL-matchtittande, även om det bara var en halv match. Det var gott med pizza också, men ovärt med "halvinbakad"..  säg minipizza istället så förstår jag precis..

Det börjar dra ihop sig till halloween dessutom, vad ska jag vara i år? >.< Jag har letat runt på halva internet vid det här laget men inte hittat något bra. En viss Erik tycker att vi ska vara salt&peppar, eller ketchup&senap eller nått annat löjligt. Det vill inte jag, jag vill vara något avancerat! Bör man vara något läskigt på halloween? Eller räcker det med att man är utklädd till något? hm..

Läskigaste på länge..

Publicerad 2011-09-16 18:14:12 i Allmänt,

.. var Insidious som jag inte sett förrän igår natt. Filmen var ok, bättre än de flesta skräckisar. Gott om spöken och läskiga stunder. Dock var det mest den här äckligt glada familjen som fick mig att nästan krypa och gömma mig under soffan.


brrrr *rysa*

Idag har jag dessvärre inte gjort så mycket vettigt, har ännu inte blivit helt frisk. Känns bättre tror jag, är inte lika trött längre. Erik säger att mina pluppar bakom öronen inte syns lika tydligt längre. Hoppas att det stämmer, jag känner ingen större skillnad.
Kalasar hemma för mig själv med en energidryck som coop säljer, färgen är helt underbar!


Thunder Energy i ett av mina plastvinglass (som främst köptes till Erik :P)


Ensam idag

Publicerad 2011-09-07 22:08:05 i Allmänt,

Har varit ensam från kl 6 imorse och kommer vara det tillochmed ca 01. Det var längesen sist.
Brukar gilla att vara själv, och det gör jag fortfarande, men av okänd anledning så är jag extra sällskapsjuk idag. Bad Erik om att han och hans kompisar skulle komma hit och spela rollspel istället för i Tyresö, men det gick inte att övertala dem. Ingen som orkar åka hit upp? Tar bara 25 min från Tcentralen :(

Mina knölar bakom örat sitter kvar, har inte varit på vårdcentral ännu. Konstaterat att det rör sig om svullna lymfkörtlar. Haft svullna lymfkörtlar en gång tidigare, men då satt de i armhålan och gjorde ont till följd av nån infektion. Nu sitter de bakom örat och gör inte ont alls. Jag undrar om det kan vara lymfom? Eller hodgkin's disease som jag kollade upp. D.v.s nån cancerform som gör att vita blodkropparna blir lite crazy. De bildas snabbt (svullnad i körtlarna) och på det så blir de odödliga. Jag tyckte iofs att det lät rätt bra. Låter som om inga infektioner rår på mig i såfall. Men det är nog inte alls så bra :P Jag känner mig lie hängig till och från, men mellan det känner jag mig helt frisk. Idag kände jag mig som vanligt, och sen en bit in på dagen blev jag jättetrött och kände mig lite dålig, sov 1h och vaknade sen och kände mig lika frisk som vanligt igen. Jättekonstigt.
Har de inte lagt sig om en vecka så går jag och be en doktor klämma på dem.

Jag lagade nog den godaste maträtt jag någonsin lagat idag, och jag lagar nästan bara god mat.
Tomat och spenatsås med grönsaker och musslor i, med pasta till det. Musslor man köper på burk i lake är inte så gott, men på icat här finns frysta musslor i lösvikt = guld.
Hade lika gärna varit på restaurang och betalat 150 spänn för det, så gott var det!

Testade mitt bubbelbadkar också, det funkar fint! Varje gång jag tvättat håret så blir jag lika förvånad över att mitt hår är så himla stort. Tur att man är snaggad på sidorna, annars hade jag varit en enda stor hårboll.

Ingen stund ledig

Publicerad 2011-09-06 16:54:42 i Allmänt,

Har just nu fullt upp med att fixa i lghn, ungefär 1000 saker att göra men hälften av dem kan jag bocka av nu. När vi var på visning här så såg allt bra ut, såklart. Nu när man får kolla närmare på saker och ting så märker man hur mycket fusk och slarv det faktiskt finns. Massa extra jobb för mig, håller bl.a på med att skrapa bort kabelkanalslim från de sk spröjsarna. Det är nog kabelkanaler i hela lghn, högt och lågt. Jättebra att ha sladdar i, men INTE att sätta på fönster som dekoration, inte på dörrar heller, eller på väggen som nån fakeplastbård. Har köpt T-röd till fönstret iaf, så det går ändå rätt snabbt att få bort.


Jag kan inte hålla mig till ett fönster i taget :P

Sen så var handtagen klädda med svart och brun färg för att det ska se rostigt och lantligt ut men det håller jag på att skrapa bort nu. Färgen var lite obekväm att ha på handtagen, lite sträv och läskig att komma när med naglarna (gav gåshud och rysningar) Men under ser det ut att vara splitter nya handtag och lena är de också :)



Annars har jag en soffa att sätta ihop. Jag hoppades på att jag inte skulle få ett IKEAhem, men nu blev det lite så ändå. Kollat i säkert 10 olika möbelaffärer, men inte hittat något. Allt var antingen för dyrt eller väldigt fult.
Kollade på jysk och köpte iaf matsalsstolar där. Jag säger matsal, för det är precis vad vi har. I köket får det inte plats bord eller stolar. Vi har som ett jättestort vardagsrum istället, och då gör det ju inget om det är lite extra fint, kan gasa på utan att det blir nått overkill av det hela.

Familjen var här och hälsade på, fick ny säng och sängstomme i flyttpresent tillsammans med deras gamla TV och lite andra grejer. Mycket tacksam är jag för det. Julia gillade våran lekplats utanför huset, hon kanske kommer upp snart igen då? :)


Syrran gungar

Tillbaka

Publicerad 2011-09-01 13:11:31 i Allmänt,

Ok.. Nu verkar mobilabredbandet funka igen. Har fått stå ut med iphonens internet i 2 veckor ungefär, det är lite pilligt men det går! Nu har vi iaf skaffat riktigt internet till lghn, men har inte hämtat ut det på posten än. Äntligen kommer jag kunna spela LoL igen, som jag inte kunnat göra på hela sommarn (förutom när snäll Catta & Erik bjuder hem oss på LANkvällar ^^)
Jag har iofs haft xboxspel att leka med under sommarn så jag har varit ganska nöjd ändå. Alicespelet var grymt, klarade mig igenom hela för några dagar sedan. Fanns många skillnader mellan detta spelet och det förra. Det fanns inga riktiga bossar som i 1an, bara väldigt svåra fiender här och där. Man har inte lika många vapen att välja mellan, dock ett paraply som man använder som sköld. Tänkte spela igenom det igen med högre svårighetsgrad om ett tag, jag rusade igenom det lite för fort sist. Vill hinna njuta lite av grafiken och inte bara plöja igenom fiender i jakt på hur sagan slutar.

Hänt saker på senaste jag vill dela med mig om, bl.a så har underliga knölar poppat upp bakom mina öron. Jag hoppas på små horn, men vad de tvugna att sitta där bak? lol
Kanske kommer växa ut och bli draneitentakler, vem vet! Haft dem i nån vecka och de syns tydligare och tydligare, gör inte så ont om man inte trycker på dem jättehårt.




Var på Frontline Assembly i lördags också. De var jättebra live men som vanligt spelar mina favvoband i för små lokaler så det blev kokhett och slutade med att jag smet ur och ställde mig vid sidan av och tittade på från håll.
Gillar bandet ännu mer nu, så det var en riktigt lyckad konsert trots värmen :)


Inför FLA (Tycker om att gömma mig bakom iphonen)


FLA

Dök upp en tysk kille och bad om att få fotografera mig utanför Debaser, jag gick med på't men kände mig lite dum när jag stod där och posea när alla andra glodde på mig som fån. Han sa att han brukar vara på wgt och ta foton på folk med snygga alternativa stilar, m.a.o så hade jag nog lyckats med min outfit. Jag hade gärna stannat på Debaser längre, de spelade bra musik (sällsynt nu för tiden, TN spelar ju inte heller bra musik) ca en halvtimme efter konserten men när de började släppa in allmänheten så drogs det på typ håkan hellström och Maggio osv. Då stannade jag inte länge till. Fy!

Innan konserten besökte vi östermalmsrestaurangen där Mario jobbar, hade helt galet god mat och jag tog förstås pasta med flera olika sorters musslor och räkor. Mario bjöd oss på varsitt glas champange och man kände sig sådär extra fin i kanten hela vistelsen trots att mina kläder inte riktigt passade in bland alla andra rosa och beiga damer med chihuahuor och backslicksherrar. Erik sträckte på sig lite för långt bak och en tant blev sur när han slog till henne i hvuudet. Skulle gärna gå dit igen, men för marios skull kanske jag ska ta på mig något lite mer passande :) 3000kr klänningen kanske?


God cheasecakeefterrätt + en Erik vars frisyr snarare ser ut som
en Wolverine snarare än en tuppkam :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela