Några dagar ledigt..

Publicerad 2012-03-28 22:30:27 i Allmänt,

..kommer jag ha från och med nu. Slutade jobbade 6.45-15.30. Kom hem och somnade som en stock vid 16. Vaknade vid 20 och känner mig lika trött som innan. Jag behöver lite ledigt nu, ska jäsa i soffan minst 1 hel dag av 4. Kanske ska försöka mig på en joggingtur om det är fint väder? Får ju inte säcka ihop totalt bara för att man är ledig heller!
Eriks födelsedagsfest krockade med min jobbtid men jag lyckades få en tvär och trög erik att ändra dag! Nu slipper jag ha fest här på kväll/natt och sen jobba 6.45 dagen efter.

Nu är jag galet rastlös, vet inte vad jag ska hitta på. Har käkat, har jobbat, har sovit. Varje gång jag sätter igång Skyrim så somnar jag(?) Jag tycker egentligen att det spelet är kul, men det händer något vid lvl 40 som gör att det går svintrögt och man tappar lusten. har 2 helt olika chars men det är likadant med båda.

Förresten, hittade nyss samma skor jag blev förälskad i på WGT förra året. Dessa kommer antagligen köpas!

Ny balkong

Publicerad 2012-03-26 20:29:21 i Allmänt,

Har lite nytt att berätta, bara idag har det exploderat i ett vägguttag. Tur att inte datorn sa hejdå för gott av den där smällen. Blixtrade och sprakade, rök och luktade bränd sladd.
Det blev att dra sig ner till Clas Ohlson och köpa en ny sladd, till adaptern. Hittade både propp och sladd där, Clas Ohlson är en butik att lita på. Billigt var det med!
Och apropå Clas Ohlson så köpte jag 11 paket trallplattor för 1089 kr igår. Jag fick stå för det tråkiga och betala medan erik fick göra det roliga och sätta ihop allt. Fint blev det, tillskillnad från förra slitna grönmålade balkonggolvet som man ser en del av på bilden.


Ett nytt golv, en gammal Erik med hans bakisfrilla och ett gammalt fult golv.

Ledig idag förresten, det är ganska sällsynt nu för tiden. Ska jobba imorgon 12-19. Någon som vill handla av mig är väldigt välkommen till K-rauta Häggvik :P Bara så ni vet; kampanjpriser varje vecka, nu är det kakel och klinker för 25%, belysning 30% och trädgårdsmöbler 20%!

Smygfotade ett caféset på jobbet häromdagen som jag tänker köpa. Fanns ett snyggare, men med för litet bord tyvärr. Vill ju kunna käka ute.
Mitt kära Clas Ohlson hade ett liknande och billigare, men det bordet var också alldeles för lågt.


Undrar om dynor ingår? :o

När ingen annan vill lyssna?

Publicerad 2012-03-21 18:35:50 i Allmänt,

Det som är så trevligt med att blogga är att man kan babbla(skriva) på om allt och inget. Saker som vem som helst skulle tycka är dötrist kan jag mala på om.
Som t.ex idag, nyss hemkommen från coop med en kasse bestående av gröna vindruvor, chokladhavremjölk(som vanligt), färsk torskfilé för 15kr, färsk sejfilé för 22kr, en burk kattmat, marrokansk tangine sås, couscous, kvisttomater och morötter. OCH eftersom jag är lite för lat så köpte jag ekströms chokladmousse. Har aldrig provat "låtsasmousse" förut, men det kan väl inte vara så hemskt?
Jag lovar att ingen i hela världen är särskilt intresserad av vad jag väljer att köpa i affären. Lika intressant som att jag numera går raska promenader varje dag i sammanlagt 30-45 min. Från att varit en soffpotatis (eller  snarare skrivbordstolpotatis) till att hurta runt som den värste! (Med musik i öronen kämpar man på lite extra och kommer snabbare till jobbet har jag märkt.)
Att det är är ett måste för att ta sig till jobbet behöver vi inte bry oss om :P Hade kunnat åka buss hela vägen men orkar inte byta mellan 3 olika tåg/bussar.

Är ni intresserade av att veta att jag nyligen märkt att det är guld med mössa? Jag hade aldrig mössa på mig förut, gick hellre och frös om öronen i noga fixad frisyr. Nu behöver man inte vara noga med frisyren, man tar bara på sig mössan! Vad ska jag göra när jag inte orkar fixa frillan nu när sommarn kommer? Inte kan jag väl ha keps heller >.<


Hursomhelst, de här randomgrejerna är inget jag pratar om med mina vänner precis, tur att man har sin blogg. Tänk vad mina vänner hade fått stå ut med annars?

Oh en sak till, MSI slutar aldrig förvåna mig med bra låtar. Detta är deras egna cover på sin egen låt! Slänger med originalet under också när vi ändå är igång.


Jobbat 8 dagar av 9

Publicerad 2012-03-20 20:06:18 i Allmänt,

Är nu lite trött och schleten och ska mest bara slappa imorgon. Finns galet snygga utemöbler att köpa på mitt jobb och med min personalrabatt på 20% såå.. ! Får se när jag slår till, behöver bara bil med släp och tjofaderittan så jag kan få hem allt.

Köpte somsagt kattväst till Bruno, den var för liten! (så himla stooor&tjockbrun) Men min andra kisse kunde ha den. Han är smal som en sticka men fortfarande "stor" 5g, en strl large funkar men är fortfarande lite liten runt revbenen. Bruno är både en större katt och tjock.. Ingen aning om vikt, säkert.. 7? Jättegrova klor och ett huvud stor som en hel karlnäve! Köpte nyss väst strl XL, hoppas den funkar för honom.

Tvivlar på att någon av mina katter skulle vilja ha dessa dräkter på sig, men gud va fina de hade blivit!

Ny klänning

Publicerad 2012-03-17 02:57:41 i Allmänt,

Kunde inte hålla mig ifrån shoppingen när den här skönheten till klänning dök upp. Metallic + reptilmönstrat = kan det bli bättre? Halva priset dessutom :) Hoppas den inte sitter som en säck runt magen som klänningarna brukar göra.. Köpte minstra strl så jag hoppas på det bästa.

Ledig

Publicerad 2012-03-16 10:31:01 i Allmänt,

Jag har nästan glömt vad jag brukar göra på mina lediga dagar? Min dator funkar fortfarande inte (sno eriks, det är ju ändå hans fel att den är död). Jag har dötråkigt och känner mest att jag vill göra så mcyket roliga saker jag kan när jag har tid. Men ändå sitter man här framför datorn -.-
Borde shoppa lite vårkläder kanske? Jag är helt slut, orkar inte gå ut på stan och shoppa. Det är inte arbetet i sig som är så utmattande, det är utmattande att träffa så många nya människor (kollegor) och visa sig från bästa sidan hela dagarna. De ska känna att de valt rätt person att anställa. Med ord som "det går ju superbra!" vet jag att jag kan jobbet iallafall :) Om det går superbra efter 2a-3e dagen, hur bra går det inte då efter en vecka?

Orkar knappt logga in på facebooken där alla bråkar om håriga armhålor. Kan folk inte bara få ha det som de vill utan massa tjafs? Jag rakar mina armhålor för min egenskull, inte för någonannans. Inte för att majoriteten verkar tycka att det är äckligt eller okvinnligt med hår. Vi av kvinnligt kön ska ju bara ha hår på huvudet enligt många. Minns en vinter när jag var hos tattuerarn.. (jag är inte så noga med att raka benen på vintern eftersom jag aldrig går utan strumpbyxor den delen av året) och han höll på att trilla av stolen p.g.a mina småfjuniga ben. Han sa något med nedsättande ton i stil med "Sånna söta flickor som du borde väl ändå raka benen?" Jag mumlade något om att det var vinter och att jag skiter i benrakningen. Sen tror jag inte att jag gick dit mer.

Arbetsmyra!

Publicerad 2012-03-12 21:23:35 i Allmänt,

Ramlade rätt in i jobbet direkt, ska jobba alla dagar i veckan förutom fredag. Även måndag nästa vecka ska jag jobba. Full rulle! Men det är kul/skönt. När man slöat hemma i några månader så är det bara roligt att få göra lite nytta. Gick jättebra iaf, lite svårt i början men så är det väl alltid, men efter 2h flöt det på.

Skulle spelat lite warhammer ikväll, men det blir inget med det. Det tar ju ändå sisådär nästan 5h att spela 2000poäng (när man är lite ny på reglerna). Kommer lägga mig tidigt inatt igen, något av det värsta som finns är att var trött på jobbet. Att sitta och gäspa kunderna i ansiktet är inge trevligt alls.

Nöjd med mitt liv, hej!

Vår?

Publicerad 2012-03-11 15:32:18 i Allmänt,

Nu känns det verkligen som att våren har kommit. Katterna ligger på balkongen och solar dagligen och den lille var tillochmed sugen på att gå ut (verkade det som). Han försökte öppna ytterdörrn men handtaget är för trögt. Jag köpte ny sele, eller väst rättare sagt till den ene på ebay. Han (Bruno) är lite för tjock för sin gamla sele så det behövdes verkligen en ny. Han smet dessutom ur den när vi testade sist. Nu blev det iallafall en säker och fin liten kattväst som han inte kan bryta sig ur. Någon som vill med mig ut på kattpromenad nån dag? bara att säga till :)

Vilket flyt!

Publicerad 2012-03-10 10:27:19 i Allmänt,

Ska börja jobba på måndag, lära mig allt osv. Ylva som jag var på intervju hos först hade sagt åt chefen som höll i andra intervjun att "Johanna ska jag ha!"! Galet, kan nog vara lite charmig trots att jag var så nervös. Jag som alltid har tampats med tankarna om att jag inte är något att hänga i granen.
Fick nytt jobberbjudande igår, eller tja, blev uppringd om en intervju. Fick tacka nej eftersom jag redan fått jobb :) Han gratulerade så mycket och sa att mitt CV var idealiskt för butiksjobb. Såatteh.. Då vet jag det iallafall!

Från att gå runt och vara slö och nere över att aldrig kunna hitta ett jobb till att faktiskt ha allt jag behöver i mitt liv. Förutom barn förstås, men det är inget jag behöver nu och lär dröja ett bra tag tills jag skaffar. Det räcker gott och väl med katterna, de är ju som små barn nästan, pälsiga sådana :P Frågan är om man ska börja tänka på att skaffa bil, har råd med någon på 30k och mer än så, meen frågan är om jag verkligen behöver en bil mer än till jobbet och att handla med. Jag vill itne köra runt i stan, hemska tanke! Här ute på "vischan" som Väsby går det ju bra. Pendeln tar bara 9 minuter till jobbet, men då ska jag gå 15 min totalt också.

Justdet, har hört att deadspace är så himla läskigt. Fick både 1an och 2an i present när jag fyllde år sist och har dragit mig lite för att prova. Nu var det dax, ensam hemma hela kvällen och natten och jag satt lite som på nålar i början av spelet. Men jag vet inte, aliens har aldrig varit vidare läskigt för mig, det har alienfilmerna banat väg för. De fina svarta och glänsande monstrena var jag nästan lite kär i, och är det fortfarande ^^
Vissa monster i dead space tyckte jag var lite söta. Jag är knäpp?
Det spelar så stor roll hur de rör på sig också, när de kommer springande som vilda bestar tycker jag inte det är så läskigt, bara att stå och peppra. Lite mer läskigt när de är långsamma och oförutsägbara.
Spelade igenom det på 2 dagar. 8h tog det allt som allt. Ganska kort spel mot vad jag är van vid. Det enda spelen jag inte klarar av att spela är Silent Hill-spelen. Är nog mer härdad nu så får nog testa nån gång. Aja, bara att sätta tänderna i 2an!


En andra intervju på G!

Publicerad 2012-03-05 18:39:41 i Allmänt,

Jag är en av 200+ som sökte jobbet.. Bara att bli utvald till en första intervju gav mig en liten självförtroendeboost. Hade nästan gett upp hoppet nu när jag inte hört något om det efter en hel vecka. Men idag!,.. Idag damp det ner ett mail om en 2a intervju. Är en av de få utvalda att gå vidare. "Harreguuuu va kul!" är min första reaktion. "Åh, hjääälp" är min nästa reaktion.. jag som lugnat mig efter 1a intervjun ska snart iväg på en 2a. Får se om jag är duktigare att svara på frågor denna gången.  Håll tummarna för mig ;P

..

Publicerad 2012-03-04 09:52:59 i Allmänt,

Min strömadapter gick sönder till datorn IGEN så därför har inget nytt hörts från mig på ett tag. Intervjun gick bra, nu i efterhand ångrar jag att jag sa vissa saker på sättet jag sa dem. Tillexempel som svar på frågan "Vad tycker dina förra arbetskamrater om dig?" Där borde jag sagt något helt annat än "jo de tycker nog om mig heeheeeh" Smart där Johanna. Aja när det kommer till sånnadär viktiga saker som arbetsintervjuer så blir det lite blackout då och då. Det gick ändå bra och hon lät positiv; sa att hon haft flera på intervju och att jag låg bäst till, nästan som hon hade bestämt sig för att jag skulle börja jobba. Berättade om deras rutiner och var allt låg, omklädningsrummet osv. Men vi får väl se, hon kanske säger det till alla. Och hon kan ju ha haft fler på intervju efteråt som var mer passande. Det gick iallafall bra för att varit 1a intervjun på 4-5år. Nu är jag mer beredd på vilka frågor som kan dyka upp nästa gång.

Ikväll blir det warhammerkväll igen, har märkt efter några testmatcher att mina gubbar gör ont (om jag träffar med tärningarna) men de tål ju ingenting >.< Min största gubbe ramlade ihop första rundan, kul.. Lagt massa timmar på att måla honom och sen bara "poff-död!"

Den här killen blev ganska fin iaf.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela