Flytt

Publicerad 2010-08-28 00:40:37 i Allmänt,

Nu bär det av, eller ja, imorgon efter släktkalaset. Brr, åka ca 5h bil tvärsöverlandet (och tillbaka på söndag igen), själv med nästan hela sitt liv i bagaget. Jag har aldrig kört så långt ensam nångång, längst ensam är till gbg, haha. har visserligen kört från sthlm och hem för typ 3årsen. Men då hade jag sällskap av 2 till.
Får bunkra upp med cdskivor, så ska jag sitta och sjunga det högsta jag kan heeeela vägen till Karlskrona!
En energidricka kommer slinka ner innan jag drar :s

De senaste dagarna har jag knappt hunnit sitta vid datorn alls, har mest varit överallt och shoppat grejer inför flytten.
Spegel, handdukar, salladskål, grytvantar, gardinstång, zebraduk, galgar och lite annat smått och gott.
Ikea, Klädkällarn (har mycket mer än bara kläder, kläderna är svinfula) och Göksäter på Orust (nästan som ett miniullared). De 2 senare är alltid så himla spännande att besöka, man hittar alltid onödvändiga men roliga saker att köpa. Nu köpte jag bara nödvändiga saker, nästan.
Jag älskar lågprisaffärer, man får så himla mycket för nästan ingenting! Tror jag gjorde slut på 600kr allt som allt :)

Till plastikkliniken?

Publicerad 2010-08-24 17:48:39 i Allmänt,

Så himla trött på att hår växer så snabbt, tar så lång tid att raka överallt men dagen efter är allt likförbannat tillbaks igen. Jag tror att jag ska ta mig till något ställe som genomför hårborttagning med laser snart, så jag blir kvitt det för alltid. Ska nog börja med armhålan, så får vi se sen. Benen är inte så himla viktitgt på vintern :P
Just armhålan var inte alls så dyrt (hoppas man får 2 för 740kr och inte bara en, lol),
Nöjd jag kommer bli efteråt iaf!

Äntligen min fina klänning på posten!

Publicerad 2010-08-18 18:30:38 i Kläder&Shopping,

Jag tror jag är kär på nytt, i min nya klänning! Köpte minsta strl och den var något trång, men jag tror att en strl större inte skulle sitta så bra. Fick kämpat loss på dragkedjan och sen satt den perfekt, som handen i handsken :)
Kostat $303 men nu $212. (och nu slutsåld, tjohej)


Gårdagens köp

Publicerad 2010-08-18 18:21:47 i Kläder&Shopping,

Detta köptes igår iaf; Antifrizz shampoo, ska samla lockar (hoppas att det blir ok när jag plattar det också, återstår att se), sen nån Nivea grejs som binder fukt. Den ska strama upp hud och förebygga rynkor, just det kanske jag inte behöver riktigt än, inget hänger på mig änsålänge :)
Sen en superfin plastbag från lagerhaus, bra att ha flyttgrejs i. Vill inte stå där på tåget med en söndrig pappkasse i handen och alla mina saker utspridda i vagnen.
Och sen en tjusig klänning från MQ, syrran betalade den åt mig, så nu är hon skuldfri!









lol, mina fingrar lever sitt egna liv

Shopping i Gbg

Publicerad 2010-08-18 01:28:59 i Kläder&Shopping,

Jag och syrran drog till Göteborg idag för att shoppa lite. Jag föredrar nätet (man får liiite mer för pengarna), jag orkar inte riktigt vända på alla galgar överallt och gissa mig till hur det ska se ut på (orka prova allt..). På nätet ser man alla plagg som finns tillgängliga, och då sitter de på modeller också.
En grej med kläder stör mig så oerhört mycket, och det är att jag är för lång för det mesta (och jag är inte ens särskilt lång, 173cm) men kläderna verkar vara tillverkade för folk runt 155-160 sådär. Alltid hamnar rumpan på klänningar alldeles för högt upp på ryggen på mig. Eller om jag drar ner klänningen så rumpan sitter bra, ja då är det tuttarna som hoppar ut där fram. Klänningar blir ofta för korta där bak :/ 
Aja, jag hittde iaf en jättefin klänning på MQ som är tight och töjbar = sitter som en smäck!, men bild får jag ta imorgon.
Var snygg på stan idag föresten.

Get to know me

Publicerad 2010-08-17 02:27:00 i Allmänt,



Hittade lite frågor som jag snodde, jag svarar ärligt på allt, och det blev kanske lite mer personligt än jag tänkt. Men så får det vara.

Du heter:
Johanna

Smeknamn: Den ende som har smeknamn på mig (vad jag vet) är Erik, men han kommer bara med dåliga, och jag vägrar lyssna till dem!

Låt som när du är ledsen sörjer till: Det är olika, jag har alltid mina favvolåtar som spelas sönder, och de lyssnar jag på oavsett om jag är glad eller ledsen. Dock har jag många låtar som jag blir ledsen av att höra. Gråtledsen alltså.

 

Beroende av: Choklad, datorn, musik

 

Vad tror folk om dig? Bara för att jag ser bra(?) ut och är tystlåten så tror folk att jag är nonchalant.

 

Stämmer det? Nej, jag tycker inte att jag är bättre än någon annan. (meeen, smarate än många?)

 

Vad får du oftast komplimanger för? jag får väldigt ofta komplimanger, flest från Erik, men också många från random folk på stan. Många gillar min stil, många gillar mitt hår. Vanligast är att jag får höra att jag är snygg.

 

Hur imponerar man på dig? Jag är ganska svårimpad. Jag har lätt att se folk jag inte känner som en enda stor grå massa, att sticka ut ur den massan kan vara svårt.

 

Brukar du skratta för dig själv? ja

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jävlar vad mycket pengar! Önskar att jag hade så mycket!" (Erik om mina bortglömda och upphittade julklappspengar)

 

Var bor du? Skärhamn, fortfarande. Men om 2 hela veckor bär det av till karlskrona, i ett par månader iaf.

 

Trivs du där? Jag trivs både i Karlskrona och i Skärhamn, men det är kul med lite ombyte, dessutom bor ju Erik i Karlskrona så.. Inte kul att sova ensam!

 

Hur svarar du i mobilen? Om det är någon jag känner blir det bara ett "heej" eller "hallå!" annars... inte alls?

 

Vem ringde du senast? Erik

 

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Han berättade om hur trött han var efter att ha pratat med mig halva natten när han skulle upp tidigt till skolan idag, att han ätit på thaien för att han inte orkade gå till affären. Och så undrade han hur det gick för mig med min storrensning inför flytten.


Antal timmar sömn inatt: 6, nån timma för lite. Men jag ska ta igen det inatt :)

 

Sov du ensam: De senaste dagarna ja, men det ska det bli ändring på!

 

Brukar du komma i tid: Nje, jag tidsoptimistar för mycket. Brukar bli någon minut för sen. (jobb)  Men jag brukar vara i tid när det gäller tåg iaf. Bussar är det värre med.

 

Hur känner du dig nu: Något nere, men det beror på saknad. Och för att mitt rum ser ut som hejkonbejkon just nu.

 

 

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

 

Vad tycker du om fötter: Mina egna är ok, andras är inte lika trevliga.

 

 

Hade du en bra kväll igår: Jag spelade LoL och vann mycket, så ja.

 

Favorit dryck på morgonen: Grapefruktjuice

 

När brukar du oftast gå och lägga dig: Beror på när jag ska gå upp såklart, men nästan alltid för sent. Nu när jag inte har några måsten att gå upp till, så lägger jag mig när jag håller på att slockna framför datorn, runt 03.

 

Är du blyg? Mja, jag var när jag var liten/yngre, men jag har jobbat bort mycket. Nu är jag snarare tystlåten, brist på intresse av att prata med folk.

 

Sysslar du med någon idrott: Nej

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: svår fråga. Attraktion kan man känna direkt, men kär?   Jag har gjort misstag såsom rusat in i förhållanden där jag inte hann känna efter om jag var kär eller ej = katastrof.    Har varit i förhållanden med helknäppa killar.

 

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hm, vad gör killar som inte tjejer kan?  Dra sig i snoppen? Klia sig på pungen? Kissa i kors? Jag skulle antagligen göra samma saker som vanligt :P  Dvs spela dataspel eller.. ha sex kanske? Hoho, Erik skulle få smaka han!

 

Är du nöjd med ditt liv: Rätt nöjd ja.

 

Är du bortskämd: Nej, har höga krav, men inte bortskämd.

 

Vad gör du i morgon: Imorgon blir det Gbg med syrran, kolla runt i affärer och säkert lite sushi på allt :)

 

Vad är det värsta du vet? Folk? Folk som beter sig som as. Sen står färgen rosa högt på listan..

 

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag tycker det. Jag har inte så många nära vänner, men hellre det än många ytliga.

 

En speciell dag du minns: På rak arm blir det sist jag var på liseberg, jag var så glad, och sjuk! Dagen efter kunde jag inte prata på jobbet för att jag skrikit i bergådalbanorna. Inte följande dag heller.

 

Du samlar på: Snygga kläder! Skulle vilja samla på snygga skor, men jag får inte riktigt plats med fler skor.

 

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag pratar inte när jag är arg eller ledsen, och då inte med nån i telefon heller. iaf inte i stundens hetta.


När grät du senast: Igår, när Erik sa att han varit rädd och ledsen i helgen pga mig. Men innan det var det länge sen.

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa lite, sen skulle jag nog lägga pengar på ett boende av något slag (man får inte mycket bo för 1mille)

 

Vill du gifta dig:  inte i kyrkan


Vill du ha barn: nångång kanske, men inte än på ett bra tag. Mormor tjatar redan!

 

Är du musikalisk? Njae, Jag målar och ritar istället.

 

Vad dricker du helst när du är törstig: Iskallt vatten med pressad citron i är gott.

 

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

 

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger

 

Biter du på naglarna: Nej

TVmaster och trollsländor

Publicerad 2010-08-16 20:19:00 i Ute på språng,

Var på liten miniutflykt här om dagen, hittade världens skattgömma med blåbär! Slänger upp lite bilder iaf.






Lyckades fånga både trollsländans avspegling och masten i sjön



Slända över en helt blank sjö



Syrran och TVmasten



Snusk

Ny klännning

Publicerad 2010-08-14 12:28:57 i Kläder&Shopping,

Shoppingsuget blev för stort igår, och jag köpte den här klänningen från Karen Millen för dyra pengar på nätet. Jag har letat efter en snygg klänning hela sommarn, men aldrig fastnat för någon. Men den här..  den här var supersnygg! Och ännu snyggare blir den på mig :) Hoppas bara att den inte är för liten över titsen och baken, som klänningar tenderar att vara.

Syrrans kamera..

Publicerad 2010-08-14 01:39:00 i Ute på språng,

.. grävde jag runt i och hittade lite bilder på mig.  Lite fårklappning på Pilane gravfält. Skulpturutställning där, dessutom. Folk får ju allt till konst, och då fick vi bl.a se en stor svart kub, med en dörr in, med lite bråte inuti. Avkapade björkar, som var fastskruvade igen på sin ursprungliga plats. En vågig metallstolpe i en liten sjö.
Lejonet med den skadade tassen stoppar jag in här, varför han är skadad vet ingen, det stod inget om det i informationsbladet vi fick..


Lejon


Fåren var det bästa med hela utflykten! Mysiga små ulliga saker som lät mycket. Jag och Julia fick en kompis precis innan vi skulle åka därifrån, han kunde inte få nog av klappandet. Här har jag hittat ett par får som mest är intresserade av gräset iofs.

Fårmys


Vissa får var sugna på annat än gräs, de sprang och letade efter picknickare, högt uppe i bergen! Stackars barnfamiljen fick inte ha sina bullar och saft ifred.




-


Mitt intresse för djur dyker upp ofta, och gärna på bild. Här hittar jag insekter i gräsmattan, kul man kan ha!
Erik är lika oimpad av mina fynd som vanligt.


Gräver efter skalbaggar?

Haddocks & Björn Rosenström

Publicerad 2010-08-12 23:50:00 i Ute på språng,

Allright, varje gång jag är på Haddocks (enda nattklubben i skärhamn, whoooho..) så säger jag att det är sista gången. Blir alltid så besviken, trots att jag inte har höga förväntningar från början. Aja, än en gång Björn Rosenström, än en gång så framför han typ 3 låtar, som jag inte ens pallar knö mig fram för att se. Jag må vara för gammal för sånt här, jag blir helt galen av alla "precis 18år fyllda" som beter sig som .. gorillor hela bunten! >.<
Och för trött på att bli uppraggad av folk som inte kan ta ett nej, eller "jag har redan pojkvän".

Var det bättre på gamla goda tiden när jag hade plaströr i håret, bautalackplattå och för lite kläder på mig och ingen vågade komma fram? (nåja, en del var det nog ändå)
Roligt nog får jag fortfarande samma blick från småtjejer/damer då som nu. jag är inte säker på vad den betyder, jag tror det är blandning mellan avundsjuka och en gnutta beundran.

Det har blivit Haddocks ungefär 1gång om året, och nu var det avklarat för i år..
.

Snygg klänning, från Nelly, som jag som vanligt fått sy in i midjan.
Man ska se ut som en tunna i kroppen, om man vill slippa sy in.


 

Är sommarn förbi nu?

Publicerad 2010-08-03 14:49:02 i Allmänt,

Sommarn börjar lida mot sitt slut, jag har fått gjort MASSOR denna sommarn. Tackvare en mer eller mindre ledig sommar. Jag är en sån som gärna sitter inne och sysslar med mitt(dvs.. datorn) men Erik fick mig att vända på det lite, och drog med mig till Tanto ett par ggr. Det var trevligt med parkhäng, faktiskt! Det var tillochmed nästan en positiv överaskning jag fick när jag för första gången besökte en bajamaja i mitt liv! Har hört sånna skräckhistorier om dessa majjor. Inge mer Tanto förrän nästa år, och då kanske jag tillochmed bor i sthlm, den som lever får se :)
.

Oblivion

Publicerad 2010-08-02 18:21:00 i Datorspel,

Hinner inte avsluta spel innan jag ger mig in på nästa.. Nu har jag fastnat för Oblivion (spelade det för något år sen, men nu har jag börjat om från början igen) Jag som trodde jag skulle sola och bada denna sommarn, det blev ännu en sommar med näsan framför datorn. Men det är ok, sola är inte bra för huden ändå. Jag spelar argonian såklart, som säkert varenda jävel som känner mig skulle gissa på. Erik gissade på dark elf, han känner mig inte tillräckligt bra tydligen! Jag har iaf blivit en riktig hjälte efter ha dödat demonprinsen nu, och alla är så himla glada i alla kungariken. Har ett finfint hus i en stad, men häst har jag inte brytt mig om att köpa, jag springer så snabbt ändå.
-

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela