SJ

Publicerad 2010-06-28 12:52:00 i Allmänt,

Nu har jag suttit i ganska exakt 1h och 13 min och försökt köpa biljett till sthlm via SJ. Först 25 min - gav upp. Sen hade jag liten pause på en halvtimma. Nu försöker jag igen, för att upptäcka att de höjt priset på det tåget jag tänkte ta med ca 100spänn, nu vill jag ta ett annat tåg. (ett som kostar 500kr för att åka 5h ) Och såhär har det sett ut i ungefär hela tiden.
-
Sen har det antingen kommit upp en tidtabell, eller så har jag varit INAKTIV FÖR LÄNGE och loggas ut! Om tidtabellen kommer upp så måste jag bläddra, och om jag bläddrar får sidan helt plötsligt "tekniskt fel". Jag försöker och försöker. Jag har slösat så himla mycket pengar på skitföretaget, inget fungerar nånsin. Totalt okundvänliga och inget som bär deras logga funkar. Jag har loggat in på SJ 10ggr idag hittills, och det ser ut som om jag måste göra det ännu en gång. Suck och stön.

Skosugen

Publicerad 2010-06-25 01:00:01 i Kläder&Shopping,

Jag är lite smått shoppingsugen, inte shoppat något alls på någon månad (mascaran räknas inte..)
Jag har många skor, men jag kan aldrig få nog av snygga skoor! Ramlade precis över de här från Dsquared, jättefina klackar, men tyvärr lite väl magstarka priser. Jag vet att jag har sagt att jag kan lägga nästan hur mycket som helst, men lite sans och balans måste det ju vara.
-
9200 respektive 6000kr
-


Mina favvoskor är fortfarande och kommer nog alltid förbli dessa nedan, gjorda av Nicholas Kirkwood. Wooh, jag tror jag döör! Jag kommer nog aldrig äga ett par, hur mycket jag än skulle vilja. Skulle aldrig våga gå i ett par :/
-
De kostade kring 14 000 när jag såg dem, nu fanns bara bruna kvar, inte lika snygga.

Mina alldeles egna favoritskor som jag faktiskt äger är inte lika snygga, inte lika dyra heller. Men jag slänger upp en bild på dem också :)
-

Mina skor från TopShop, kostade 3000kr nya, men jag köpte dem på 50%rea ;P

Mormor till sjukan

Publicerad 2010-06-24 17:37:22 i Datorspel,

Blev väckt kl 8 idag, dvs alldeles för lite sömn idag med. Men mormor behövdes köras in till sjukhuset, något fel på hjärtat och såklart kör jag. Trodde hon skulle vara där en liten stund bara, men det dröjde länge och hon kommer ta taxin hem. Jag trodde jag skulle däcka i sängen så fort jag kom hem, men jag körde lite LoL matcher istället. Även när jag sover för lite så går det utmärkt. Nyss spelade jag med Adolf Hittler, och matchen innan hängde jag med en kille som hette Buttsecksman. Härligt!

-

Räddarn i nöden..

Publicerad 2010-06-24 02:17:45 i Allmänt,

.. Det är jag det!  Jag är egentligen inte någon större hejare på datorer, men jag räddade min systers dator från virus nyss (såntdär sneaky virus som lurar en på pengar) Stackarn var helt förstörd och trodde hon skulle få ominstallera datorn och/eller köpa något dyrt antivirus för att få ordning på den. Men jag fixade allt :)

Phew

Publicerad 2010-06-23 23:35:25 i Ute på språng,

Full rulle i sthlm hela veckan! Var först meningen att jag bara skulle stanna till söndag, men jag kom hem idag , onsdag, istället.
Jag vet inte hur jag lyckades, men jag blev sjuk än en gång, säkert bihåleinflammation. Och först idag känns det bättre.
Har sprungit runt sjuk och full som ett ägg över halva sthlm på fest, bröllop och restauranger.
Eftersom Murasaki sushi på medis är min favvorestaurang så släpade jag med Erik dit i regnet. Dyrt, men den sushin är värd sina 240spänn. Tur att jag bara är lyxsushisugen ett par ggr om året. Brukar oftast nöja mig med vanlig :)
-
Murasaki Sushi (snodd, jag glömde mitt kamerabatteri hemma, såklart)
-


Bröllopet var fint, fin kyrka, jättegodmiddag, sött brudpar, riktigt sådär traditionellt som många vill ha det.
Så vill inte jag ha det. För det första kommer jag inte vara medlem i kyrkan när det vankas, och sen vill jag ha en brudklänning utöver det vanliga, och dekorationen kring allt ska matcha mig (dvs rost och metall, inga rosa rosblad och rosa namnskyltar på matbordet) Jag ska erkänna att jag blev lite giftesugen, det blev nog Erik också. Lite! Vi får se vad som händer i framtiden :)

Sthlm imorgon

Publicerad 2010-06-17 01:21:38 i Allmänt,

Jag har duschat, tvättat kläder och nästan packat. Ska snart ge mig på mitt hår med plattången, tar en evighet att platta allt :/ Bröllop på lördag (inte viktorias.) Och förhoppningsvis blir det besök på Murasaki, sveriges bästa sushirestaurang!
Jag funderar på att kanske stanna längre i sthlm, dock har jag redan beställt biljett, jag vill inte ge sj mer pengar än vad jag verkligen måste. Men 3 dagar i sthlm är så lite! Jag vill kramas i lite mer än 3 dagar *kramsjuk*
Vi får se hur det blir.
Blivit mer LoL ikväll, med Morgana så går det alltid bra :) Titta bara här! Atrocia är jag.
.

Ut ur Kyrkan!

Publicerad 2010-06-15 21:41:57 i Allmänt,

Jag har bestämt mig, jag ska ur. Jag har till nov 2010 på mig, annars dras nästan 2% av min årliga lön igen och går direkt till kyrkan. Jag är döpt och konfirmerad, men jag har aldrig trott på gud eller något som står i bibeln.
Ok, kanske när jag var liten och gick på kyrkansbarntimmar, då var det kul med sagor om ormar och giftiga äpplen och fan och hans moster. Men då trodde jag på tomten också.
Jag måste inte gifta mig i en kyrka, och jag behöver inte begravas utanför en. Jag kan ligga och multna någonstans, det gör inte mig något, död som död.
Eller nej, jag vill inte ruttna bort, jag vill brännas och sen ska min aska bli en diamant som finns kvar för alltid.
Finns ett företag i Schweiz som fixar sånt http://www.algordanza.org/Home.aspx
Jag stör mig på att präster får överdrivna löner, gör de ens något vettigt? Står i kyrkan och tutar i folk massa hittepå. Fick föresten höra nyligen att Jesus inte alls föddes på juldagen (som om han ens levt?), de satte det datumet för att så många andra religioner hade högtider på vintern, och kristna ska väl inte var utan?
Präster ger gamla folk ro och lugn på sjukhusbädden när de är rädda och ska dö. Men herreguuu, alla levande ting dör så småningom. (Till och med den lilla spindeln Erik trampade på! *still mad* )
Fyndade en mascara på nätet också, behövde ny, 35kr för en som brukar kosta över 100spänn :)

Hoppas på ledig vecka!

Publicerad 2010-06-14 03:29:10 i Allmänt,

Äntligen ledig ett tag (hoppas jag)! Nu när sommarn har kommit så har jag större lust att vara ledig, jag har iofs alltid lust att vara ledig men regniga, ruskiga och kalla dagar skrapar jag hellre in lite extra slantar. Nu har alla badgäster börjat trilla in också, inte en lugn stund på jobbet. Hade ont i ryggen när jag kom hem idag :( Bara jobbat 3 dagar i rad iofs, brukar kunna hålla ut längre. 9 dagar i rad har det blivit som mest, men nu är det så intensivt och jag blir matt bara av att tänka på det. Skönt att jag inte ska sommarjobba helt detta året.. Har inte haft riktig sommar de 2 senaste åren. Då jobbade jag mig sönder och samman, och då alltid de dagarna med finast väder (folk har en tendens att plötsligt bli sjuka då..) Denna sommarn ska jag iaf hinna bada!
3år gammal bild, jag i Portugal

Föresten, ännu en ny favvohjälte. Cooling-Fallen angel Morgana! Jag spelar på som aldrig förr, och oftast vinner vi för att jag är så himla duktig :)
.
Morgana

Skinny Puppy i sommar

Publicerad 2010-06-13 11:40:10 i Allmänt,

Mitt favoritband sen många år tillbaka kommer till swe i sommar och jag ska se dem i Sthlm, wooh! Minns hur ledsen jag var 2004 när jag inte hade råd att åka på arvikafestivalen och se dem. Nu är jag till och med sugen på att gå och se dem i göteborg också, men någon måtta får det vara!
De flesta skulle väl bli lite glada i brallan av att se den här snubben live?
.
Nivek Ogre

Hemma igen

Publicerad 2010-06-11 12:54:27 i Allmänt,

Tåget var baara försenat en halvtimme igår, missade min buss på grund av det. Ofta brukar de berätta hur försenade de är, men igår sades ingenting i högtalarna, det var småstörigt. Vill kunna planera vilken buss jag kan ta hem och om nån kan hämta mig på halva vägen. Hem kom jag ändå till slut (kl 23.45) Julia hämtade mig i Stenungsund, snällt! Tänkte spela en match LoL när jag kom fram, men jag var supertrött.
Inte varit hemma på 9dagar, så jag var lite orolig att min köttätande växt hade skrumpnat ihop. Haft den något år, den har varit nära på att dö under vintern, men nu börjar den komma tillbaka!
Nu slänger den ut blad med klämmor på igen, tidigare har det varit tomt längst ut.
.
Glad växt!

Hem idag

Publicerad 2010-06-10 14:51:00 i Allmänt,

Idag bär det hem igen, tar 4h och 20min med tåg till Gbg från Karlskrona och jag åker den sträckan 2 ggr i månaden. Jag har åkt så mycket tåg i mitt liv men har fortfarande inte hittat något bra sätt att fördriva tiden på. Synd att min laptopskärm flimrar så fort det är kallare än.. 23-25+ (suck och stön) annars hade jag kunnat spela spel.
Tidningar kan funka bra, men oftast slöseri med pengar för min del. Det brukar bli någon skit som typ.. VeckoRevyn.
VeckoRevyn är nog den sämsta tjejtidning jag läst (btw,vilken målgrupp är den till för?) Jag vill inte veta vad jag bör prata om för att få ALLA killar att gilla mig. Enligt tidningen ska jag gilla att prata om bröst, låtsas gilla fotboll och låtsas gilla dataspel(?)
Bästa sättet hittills är att sova för få timmar natten innan, så jag kan sova bort halva tiden på tåget. Brukar vara omöjligt pga skrikande bebisar dock. Jag vet att det brukar finnas tyst avdelning, men då måste jag betala 83kr för att få en sittplats där.
Att 9/10 tåg är försenade gör inte saken bättre heller, åhh. Hoppas det går relativt smärtfritt idag.
Spelat lite LoL, får ibland bättre stats än Erik vid spelets slut, men han är glad ändå, stolt över att jag blivit så bra på bar 3 dagar eller vad det nu blir :) Min nya favvohjälte är Battle Mistress Sivir!
Sivir

Regn idag igen

Publicerad 2010-06-09 14:18:59 i Allmänt,

Jahopp, vad gör man när det regnar ute? JO! Man spelar datorspel heeela dagen, som jag iofs gör soliga dagar ocskå :P Men nu känns det mer ok att slösa bort dagen. Hoppas ändå det slutar regna så jag vågar mig ut och köpa choklad sen. Det skulle göra mig på lite bättre humör efter vad som hände nyss. Som många redan vet gillar jag djur, och speciellt insekter och liknande (myggor och skit räknas inte) och Erik trampade på en liten spindelstackare med flit imorse.. blir så trött, jag är alltid jätteförsiktig med de små liven och lyfter ut dem. Ibland är jag till och med sugen på att ha en spindel som husdjur. Det bästa hade iofs varit en bönsyrsa, så himla fina!

League of Legends

Publicerad 2010-06-07 18:40:46 i Datorspel,

Erik har efter många om och men fått mig att testa League of legends (LoL!) Inte riktigt my cup of tea med baara pvp men änsålänge är det kul. Trodde att jag skulle vara usel, det är jag alltid i början av spel. Dessutom ramla in i rankade matcher från början är lite läskigt. Det går ganska bra ändå, blir bättre för varje match som spelas :)
Det är ungefär som DotA och HoN men lite enklare(vad jag har förstått det), gratis att spela, kostar pengar eller spelpoäng att köpa olika saker i spelet. Min favvogubbe(-dam iofs) är Ashe, en archer som skjuter frostpilar. Skönt att släppa wow litegrann och testa något nytt.

Solbränd och myggbiten!

Publicerad 2010-06-06 11:48:00 i Ute på språng,

Grillade med Erik igår i en park nära hans lgh, drog ut redan kl 15 (vi brukar äta middag vid 22 ibland så detta var extra tidigt) Andra grillningen i år och det blev grillspett för mig. Det blir det iofs alltid. För gott med grillad lök, körbärstomater och champinjoner för att jag ska klara mig utan :) Igår blev det "bara" choritzobitar på spetten istället för riktigt kött.
Erik hade med sig ett helt revbenspjäll, men han fick några spett han också (det var trotsallt hans korv jag snodde) Jag hade kött kvar från förra grillningen, men eftersom det hade fått en lite gråaktig färg vågade jag inte grilla det.

Sen fick jag en magnum(inte gold denna gången, som är min favvo. Men denna var god den ocskå) och sen blev vi bortjagade av ett gäng indier som ville spela nån form av brännboll. Vi var ute 3h i stekande sol, om mamma visste skulle hon varit stolt! Jag har iofs varit mycket ute i solen på senaste, och det syns på min överkropp. Bränd och med myggbett på iaf ett ställe, ett ställe för mycket..

Hade med mig kameran ut, batteriet tog slut, så det blev inget att visa upp idag :/

Tatuering

Publicerad 2010-06-03 12:31:00 i Allmänt,

Fyllde på min tatuering igår på CrazyColor tattoo, det går sakta men säkert framåt! Hade jag vetat att just revbenen och midjan gjort så fruktansvärt ont att tatuera hade jag kanske valt ett annat ställe, dock gillar jag motivet (liten Fenix), och stället den sitter på passar den bra.
Jag bytte nyligen från Helosan till Bepanthen, fick skällbakläxa av tatuerarn(det står iofs att man ska använda helosan på baksidan av deras små flyers/tidbokningslappar). Helosan bleker tatueringen lite så jag fick trycka i färg där jag redan var tatuerad. Onödigt att lida i onödan >.< Köpte även Emla salva som han rekomenderade, den bedövar och ska smörjas på 1h innan. Det kan behövas.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela