Filmkväll..

Publicerad 2010-10-28 14:55:15 i Allmänt,

.. där bara jag tittade på film (händer väldigt sällan)
Det blev Human centipede, som sagts vara "den äckligaste filmen i världen". Folk ska ha spytt i biosalongerna och hotat regissörn. Alltså, va? Vad är det för klenisar? Den var inte särskilt mycket värre än vilken skräckis somhelst. Själva tanken på att vara ihopsydd med munnen -> ändtarm är inte så trevligt, men filmen var lite för kort för att det skulle ha någon vidare effekt på mig. De blev ihopsydda, en bajsar en gång, sen .. ska jag inte avslöja hela slutet, men sen var det slut. Inte något "kämpa kämpa flera dagar - vi får bajs i magen varje dag - sen är vi så svaga att vi säckar ihop och ruttnar tillsammans" = det hade varit något.

Jag har bönat och bett om att Erik skulle ge filmen Human centipede en chans, men han är lite klen och tyckte att den verkade för hemsk. Lol på honom, som knappt vågade vara i samma rum. Han vred sin dator så han inte skulle kunna se en skymt av filmen.

Äntligen hemma igen!

Publicerad 2010-10-27 16:10:12 i Allmänt,

Många restaurangbesök och bad senare är jag återigen tillbaka i Karlskrona. Resan var en fin present som tog slut liiite för fort, men vi hade sån träningsvärk när vi kom hem så det räckte nog ändå.
Hade med mig så lite packning som möjligt för att ha plats för vinflaskor (köpte ett par stycken, de räcker nog ett tag) Det är sånt man får passa på att köpa när man är i polen, fanns vinflaskor för 30kr flaskan. Och spriten var hälften så billig den med.
Dessutom, 3 drinkar för en 100lapp ute, motsvarande 1 drink för samma pris i sverige..

Vi hann med mycket av det jag ville göra - Bada bubbelpol (varje dag) bada i vanlig pol med roliga vattenruschkanor (varje dag), bowling och biljard - Jag vann!!, helkroppsmassage (inkl rumpa och tuttar... :s nåja), saltgrotta och sen mysigt vindruvsbad med vinflaska att dricka till.
Och lyxiga middagar på restauranger. Sista dagen åt jag barracuda för första gången, så himla gott!
Allt gick som det skulle under resan (jag är alltid lite smyg orolig över att något ska gå fel) förutom att städerskan förmodligen snodde Eriks mobil på hotellrummet när vi var på massage. Kul jul.
Han kompenserade förlusten med att köpa 8plattor öl på färjan hem, lol.
Polen imorgon

Publicerad 2010-10-20 13:22:39 i Allmänt,

På fredag har jag och Erik varit ihop 1år, det ska firas med Polenweekend på ett lyxigt spahotell. Polen åker man enkelt till från Karlskrona, passar på när vi ändå bor hr nere.
Egentligen var det min födelsedagspresent, men jag fick vara med och bestämma lite och jag tyckte att vi kunde ta det denna helgen istället :) Detta kommer bli en helg fylld av massage, ansiktsmasker, bubbelpooler och saltgrottor.
Åker imorgon och kommer hem på sön, dags att packa!Kat lol

Publicerad 2010-10-17 22:24:09 i Allmänt,

Sådär, irl Kat?
Lite söndags underhållning för mig blev det allt, ska ta bättre bilder en annan dag.
Eller lägga upp en och en, för dessa blev lite små :/


Uppe kl 6.30..

Publicerad 2010-10-17 08:42:49 i Allmänt,

..för att jag omöjligt kan somna om (sovit ca 3h)
Spelade LoL igårkväll, jag gjorde bra ifrån mig, men det räckte inte hela vägen fram någon av matcherna.
Apropå LoL - och att det snart är halloween, så är jag sugen på att klä ut mig lite. LoL har en liten maskeradtävling (http://www.leagueoflegends.com/news/masquerade-madness-contest), jag räknar verkligen inte med att vinna, men bara att få klä ut sig är kul . Jag har allt som krävs till Katarina redan, så hon vore ett självklart val. Synd att jag bara har köksknivar >.<


Kat i LoL

Försökte hitta passande character för Erik att klä ut sig till, men de finns nästan bara muskelberg eller monster. Efter lite grävande och letande bland alla skins så hittade jag!..  Erik passar bäst som Emo-Amumu, haha!  Bara att vira in sig i lite toapapper så är han sågott som klar :D


Emumu

Silenthill bugg

Publicerad 2010-10-12 11:58:38 i Datorspel,

Frågan är om jag ska STARTA SILENTHILL HOMECOMING OCH KÖRA HELA FRÅN BÖRJAN för att det buggade ur när erik körde sist och han hade bara en save, (saveade mellan en våg av fiender, och det fick man absolut inte göra) och han vägrar spela igenom allt igen. Jag älskar att titta på silenthill, inte att spela :P Kontrollerna är svåra, och homecoming är tydligen svårare än de andra förra spelen. Att det är lite läskigt gör inte saken bättre.
Aja, bara att bita ihop och börja..


Sexigt monster

Johanna 25bast

Publicerad 2010-10-12 11:36:01 i Ute på språng,

Ok, nu har jag hunnit komma förbi födelsedagen då jag ansåg mig bli för GAMMAL. Jag var helt säker på att livet slutade efter 25, och att jag skulle dö snarast möjligt. Brukade ha det lite som ursäkt för att slippa ta tag i mitt liv dessutom, men ingen trodde på att jag skulle ta livet av mig. Skulle jag vilja göra det så hade jag nog inte levt som jag gjort, äter baaara nyttigt (choklad är nyttigt, men kanske inte den mjölkchoklad som jag proppar i mig)
Däremot har jag nästan helt slutat äta kött (fisk - ett undantag) för att må bättre, främst för min egen kropp. Jag vet inte om det är inbillning, men jag tror jag mår mycket bättre av att skippa köttet. Hade jag velat ta livet av mig så hade det varit lite waste of time att inte äta kött, för det finns ju så mycket jag saknar men vägrar äta.
Men ju närmare 25 jag kommit, ju längre har jag skjutit upp mitt "för gammal". Och nu ligger det på 30 istället. Än är jag ung och snygg och kommer nog vara iaf det sista ett bra tag till!

Lördagen 2e okt firade vi min födelsedag(fyller år 3e okt) på Haddocks  för att det var nära att ta sig hem därifrån.
Den som varit med och läst mina inlägg förr vet hur mycket jag älskar haddocks.. Än en gång, 18 åringar som springer runt som brunstiga djur, och jag klarar inte av att vara i närheten av deras parningsbröl.
När jag fick i mig lite sprit blev det lite lättare att vistas i samma lokal som dem, kul att det ska krävas massa sprit för att kunna ignorera dem såpass att jag kan ha en trevlig kväll. (jag är för gammal?)
Det stannade inte med parningsbröl från deras sida - det slogs och bråkades flera gånger under kvällen. Det var lite underhållande att titta på, börjar alltid med bröstknuffen, sen fortsätter de vifta med händerna i luften. Sliter av sig tröjan, spänner musklerna och hoppar på varandra.. sen krälar de på golvet tills vakterna släpar ut dem i fötterna.
Varför är det aldrig såhär på andra ställen jag går ut på?  Återigen blir jag påmind om att aldrig mer borde besöka haddocks.
Tummen upp till bartendern som gjorde födelsedagsdrinkar till mig, så himla gott!
Händig karl

Publicerad 2010-10-06 13:17:35 i Allmänt,

Vanliga dagar förgyller vi med datorspel, tvspel och nedladdade tvserier. Kan inte bli bättre tråkiga höstdagar.. men ofta ska sladdar dras hit och dit, och MIN laptop ska flyttas från rum till rum. Saker rivs ner från skrivbord och soffbord, vinglas välts och öl spills över mig. Men om något krånglar med elektroniken så brukar den klumpige Erik förvandlas till händige Erik, allt blir fixat till slut!


Händige Erik fixar saker på sitt egna sätt, det ser ofta ganska lustigt ut :)

Schampot gör mitt hår helvilt!

Publicerad 2010-10-06 12:58:13 i Allmänt,Köpte nått dyrt schampo för ett tag sen, det skulle binda lockar och jag tänkte; Om jag har tur så slipper jag mitt trassel och risbuske till hår. Och visst funkar det mot risbuskigheten, men det gör mitt hår ännu mer krulligt än vanligt.. Jag som helst av allt skulle vilja ha asiatplatt naturligt. Aja, efter allt slitage från plattande med tång så ser mitt hår lite gladare ut iaf, ska inte förnekas.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela