Lila Blomkål

Publicerad 2010-09-25 22:25:10 i Allmänt,

Blev lite varm inombords när jag och Erik handlade grönsaker på Halal (eller Grönsakshuset som det egentligen heter)   Har aldrig i hela mitt liv varken ätit eller sett ett Lila blomkålshuvud, men de finns tydligen i 4 färger - lila, gröna, orangea och de vanliga vita.
Får se vad det blir av den här fina blomkålen, undrar om den är lila hela vägen in eller om det bara är "blommorna" längst ut? Får se imorgon :)

Drömkorsetten nu i min ägo

Publicerad 2010-09-23 12:00:52 i Kläder&Shopping,

Det har den varit ett tag visserligen, men jag har inte fått tummen ur för bild :)
Här är den iaf, snyggare korsett går ej att få tag på enligt mig, även om jag gillade många andra som Cas från Engineers of Desire sytt (fanns bl.a med knogjärnsspänne fram och mycket mer)
Nu är frågan bara var jag ska bära den, den är lite too much för det mesta. Jag är inte den som räds folks blickar, men ändå. Folk borde ju vara vana när lady Gaga springer runt med köttklänningar hit och dit.

Jag får ta bättre bilder när tillfälle ges, svårt att snöra själv så jag sparar en bild på baksidan till en annan gång.

Warhammer Online

Publicerad 2010-09-22 10:16:22 i Datorspel,

Jag har startat upp mitt Warhammerkonto igen för skojskull, och även fått Erik att skaffa det. Inte riktigt lika laggigt som sist jag spelade det (2år sedan) och många förbättringar har gjorts sen dess. Erik gillade inte WoW så jag trodde itne han skulle gilla detta heller, men det gjorde han! Jag gillar det också bättre än wow, men hört att endgame är lite föör litet. Jag gillar mest att lvla ändå, så det spelar inte så stor roll just nu :p  Witch elf och Sorcerer har jag, på ca lvl 18 änsålänge.Min förra Witch elf

Ritat idag

Publicerad 2010-09-21 17:04:41 i Skapat,

Efter ha fått massa komplimanger om mina teckningar och tavlor av Eriks klasskompisar så fick jag tummen ur och ritade Janna från LoL, 2-3h och sen var hon klar. Här är resultatet; (så himla liten bara :/ bättre irl)


Förkyld

Publicerad 2010-09-08 11:02:44 i Ute på språng,

Så blev man sjuk igen, smittad på festen i lördags antar jag! Förkyld, men inte så mycket mer, som tur är. Snuvan har runnit i 3 dygn nu och näserilen börjar ta slut :/
Det är tråkigt att läsa om hur sjuk jag är och hur synd jag tycker om mig själv, så jag ska skriva om annat istället :P

Vi har en granne i dörrn mittemot som heter Robin, var på fest hos honom, en trevlig kille fick jag intrycket av, och bra på elgitarr är han också. Jag var ganska off hela kvällen, jättetrött och inte alls sugen på att träffa folk, vilket hans gäster säkert märkte då jag inte orkade springa runt och tjoa som allla andra. Trots att jag helst ville gå de få metrarna hem och sova så gick jag med en stund på krogen ändå (nångång ska väl vara den första här i Karlskrona)
Hela sällskapet drog dit, alla var mellan 19 och 22, alla utom jag. Jag var den enda som fick hala fram körkortet ändå. Nice. Jag ser verkligen inte ut som 17, kan inte vakter förstå det? >.<

Annars har det inte hänt så jättemycket, jag har flyttat in, packat upp. Eriks (och mitt) rum är nu 1000ggr snyggare än innan, haha. Även vardagsrummet börjar snygga till sig, kalle hade skaffat snyggare gardiner (de i jeansfärg var inget att hänga i granen)

Jag har fått min apdyra korsett, nån dag ska jag ta en bild och lägga upp, men just nu är jag alldeles för seg och snuvig för att orka göra något alls.

Igår spelade vi HOMM 3 med Eriks kompis Per (Pärlan), Pärlan vann, även om jag hade mina svarta drakar.. men  jag slarvade i början och hade aldrig tillräckligt med pengar. Nåja, går nog bättre nästa gång :)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela