Flyttar in om 3 veckor!

Publicerad 2011-08-12 21:12:34 i Allmänt,

Så mycket som behöver köpas! Köksbord + stolar, soffa, soffbord, och framförallt säng. Inte glömma lampor! Balkongsoffa och massa gardiner. Kommer få hjälp av mamma och pappa när jag flyttar in också, det är nice :) Kommer åka runt och handla hela första helgen i sept.
Det värsta är att jag hittat så många skitsnygga möbler på nätet, som inte finns att få tag på i swe.. Sen att min smak krockar är också något som är mindre bra. Ena stunden vill jag ha asiatiskt tema, andra stunden vill jag bara ha massa rostiga och skrotiga metallföremål att förgylla lgh med.
I sista stund kommer jag go nuts och bara köpa Aliensaker som den här; Fast det hade jag iofs tänkt också. Men kanske får räcka med den, inte köpa alla bord i samma tema.

Världens snyggaste vägglampa

 

 


Redan Augusti

Publicerad 2011-08-11 16:44:33 i Allmänt,

Nu är det inte långt kvar innan det blir kallt igen, och jag har väl intre riktigt tagit vara på sommarn som jag tänkte denna gången heller (även om jag gjort fler saker jag kunnat ana!)
Det är ju det där med att orka fixa sig som sätter käppet i hjulet, när man ändå börjat fixa sig så kan man lika gärna löpa linan ut och ta tid på sig, göra det noggrant. Har man tur blir det bra på första försöket, då går det på 30min. Vilka problem man har..
Gillar inte känslan man får/har när man träffar folk man knappt känner och samtidigt inte känner sig särskilt fin. Vill visa mig från bästa sidan, även om det är en fixad sida. Folk överöser mig med komplimanger hela tiden, jag har ändå svårt att ta till mig det. Undrar om jag ska ta det som komplimang att vissa gissar att mitt födelseår är 91-92? :o
Det är mycket folk nu, Eriks alla vänner jag träffar. Ni som känner mig vet om hur jag är, ju fler människor desto värre. Men det brukar gå bra, jag gillar de flesta och får ju hoppas att det är ömsesidigt.

Har precis varit sjuk, lite feber 2-3 dagar men inget mer än så. Nu med nya krafter ska jag väl uppdatera mitt CV och ge mig ut, främst i Väsby och hitta mig något att göra. Med lång kassavana kommer det nog gå bra att hitta något!

Tänkte avsluta med en mysig låt som jag lyssnat på nu när jag varit sjuk och bara legat inrullad i ett täcke ett par dygn.
Efter att ha sett videon blev jag lite smått svag för killarna i vita trikåer med guldaccessoarer, haha!Mass Effect

Publicerad 2011-08-03 00:34:00 i Allmänt,

Jag gillar inte att Erik ofta har rätt när det gäller min spelsmak, men så är det. Han har tjatat på mig sedan vi blev ihop mer eller mindre om att jag ska spela Mass Effect, men jag har varken haft tid att börja på något nytt eller varit sugen på att "springa runt och skjuta i rymden"-spel. Nu hade jag tid, och det var mycket bättre och mer underhållande än vad jag kunde tänka mig! Många speltimmar senare (ca 24h) är det slut och jag känner en lättnad över att ha räddat hela galaxen :)

Dags för 2an nurå..!Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela