Bär "hem" till västkusten idag

Publicerad 2011-12-19 10:59:48 i Allmänt,

Anar förseningar eller att inte komma fram alls i det här vädret, men änsålänge står inget på sj.se om problem. Får väl hoppas på det bästa.
Hoppas katterna klarar sig utan mig en vecka. De verkar ha fäst sig ordentligt vid mig. Iallafall morsgrisen/gottegrisen Blixan. Kan inte slå mig ner någonstanns utan att ha en pälsig klumpeduns kurrande i knät :) På gott och ont kanske, man blir rätt varm efter ett tag men kul att han gillar mig! Imorse stod båda och krafsade på dörren tills jag gick upp, och nu verkar de skitnöjda båda 2 att jag är uppe ur sängen.
Dax att börja packa nu då.. ska bara lyckas slita bort katten från knät (som kloar fast i mig för själva livet!)

Hawaiitemafest imorgon..

Publicerad 2011-12-15 13:04:31 i Allmänt,

.. och jag her verkligen INGET att ta på mig. Jag hittar inte mina gamla favvoshorts, illgröna med svarta leopardfläckar samt palmblad på och det var allt jag hade som ens var i närheten av att passa in. Tydligen är det ok att springa dit i bikini, meen det känns nog lite väl avslöjande och kallt en vinterdag som imorgon. Hawaiitema var det sämsta temat för mig, äger inte ett enda plagg med blommor på. Trodde jag skulle vara på västkusten nu och därför har jag inte kunnat förbereda något heller :/ Ett ex ska dit, ett gammalt KK till Erik, ännu fler gamla sexpartners till Erik..  men det är inte så farligt. Jag har träffat dem på fester många gånger och det har inte varit så mycket ångest inblandat som det kunde varit. Tur att Erik är som han är, annars hade det nog varit lite jobbigt.
Föresten, hade ju bilder från scifimässan på min iphone, lägger upp en av dem iallafall. Ett replikaalienhuvud och predatorvapen :D Det lilla fula aphuvudet är från indiana jones, inte lika ball.

Gud, insåg precis att jag gjort slut på 20k på 1 och ½månad.

Tegelvägg <3

Publicerad 2011-12-12 17:28:12 i Allmänt,

Så här fint blev det! Använder min iphone så bilden blev lite sisådär. Funderade på att lägga mer tegeltapet, men denna väggen fick räcka. Blir nog lite mcyekt kaka på kaka annars.

Händelserik helg

Publicerad 2011-12-12 13:12:20 i Allmänt,

Nu har allt börjat komma till rätta, precis de tapeter på väggrna vi ville ha (mörkt tegel) och de blev snyggare än jag kunnat ana! Inte alls så farligt mörkt i matsalsrummet som jag trodde. Fick hjälp med mycket och nu är det inte så mycket kvar som behöver göras. Fick en microvågsugn i förtidig julklapp också så nu kan jag äntligen göra matlådor, och värma kattmaten lite.
Det går fint med katterna, den ene var lite blyg och försiktig till en början. Gick runt och glodde på alla och lät sig inte klappas. Nu är han som förbytt och ligger och tjockar sig lite överallt och kurrar högt när han blir klappad. Han är tjock så får försöka aktivera honom extra mycket, den andre är snarare tvärt om. Han rör på sig mycket men har svårt att behålla maten om han äter för fort.
De hette Ozzy och Morrison, men vi döpte om dem till våra favoritsångare istället: Nivek och Blixa. Den tjocke mörkbrune är Blixa, men har blivit Brunoblix från mitt håll.
De gillar att tugga på mina strågardiner och växter, växterna går att gömma undan lite så de inte kommer åt. Men gardinerna?
Ingen av dem har bajsat här hemma ännu vilket gör mig lite nojjig. Katter bör bajsa en gång om dagen och nu har det gått hela 2 >.<


Cambild från nu, ligger och myser uppepå klösmöbeln efter lite lek.


Måste man ha rubrik på alla inlägg?..

Publicerad 2011-12-08 17:46:01 i Allmänt,



Liten randombild från idag, gillar att jag blir blå i fejan helt utan ett uns photoshoppande. Minns när man på helgon inte fick ha redigerade bilder och jag la upp en liknande bild som denna; lite blå av dagsljuset. Den blev inte godkänd och jag var sur hela veckan, tills jag tog en ny bild som inte hade något blått i sig.
Hursomhelst, vill skriva ur mig lite saker igen, inga stora grejer precis.
De flesta tjejer verkar bråka med sin vikt och gå på ditten&dattan-dieter. Vissa gör det hela sitt vuxna liv utan att det händer något. Läste att "kända" bloggare (smala tjejer) käkar bantningspiller för att mista aptiten. WHY? De är redan smala? Visst, de får gärna göra som de vill. Jag är glad att jag slipper.
Anledningen till att jag sitter och tänker på detta nu är att jag vägde mig hemma hos Catta. Har inte vägt mig på jättelänge. En smärre chock kom när jag såg att jag vägde väldigt lite; 2-3kg under min "standardvikt" som jag alltid vägt (sen jag var 14-15), men jag äter ju och mår bra? Tränar t.o.m lite när jag kommer ihåg att göra det.
Jag äter sällan godis och onyttigheter, det är väl därför. Vad gör man om man vill hålla en bra vikt uppe utan att moffa i sig massa sötsaker? Fett äter jag i mängder, grädde och olja till allt! Noga med grönsaker så jag får i mig de flesta mineraler och vitaminer dagligen. Den som sett mig äta vet att jag äter som en hel karl också.  Ett mysterium det här..

Det mesta av julrushen avklarad..

Publicerad 2011-12-08 13:22:41 i Allmänt,

Var ute på stan igår med Catta och julshoppade lite. Jag är så dålig på att shoppa, blir helt matt i kroppen efter 2-3h och vill bara hem och lägga mig. Det blev trotsallt väldigt effektiva 2-3h och nu har jag nästan allt klart, skönt. Blev medlem på bodyshop för en hundring också, hoppas det är värt. Älskar iofs bodyshops dofter på typ alla deras produkter så det blir nog inga problem att tjäna ihop de pengarna igen.
När det började bli tjockt på folk vid halv 5tiden så drog jag med Catta hem.
Fick ett "ursäkta men jag måste bara säga; du har så vackra ögonbryn" av en dam på 60-65 år på tunnelbanan. Lite ovan att få komplimanger för ögonbrynen men jag ska väl bara tacka och ta emot :)

Blev bjuden på god mat och stannade lite längre än tänkt men det var bara kul! Jag som tänkte städa hela kvällen, men det får bli idag istället. Ska vara fint och fräscht när katterna flyttar in, fint och fräscht när familjen kommer och hälsar på i helgen dessutom; Finbesök från alla håll och kanter.
Nu ligger det warhammer figurer högt och lågt, och färgspill över halva skrivbordet men sånt är livet.

Ska bli stolt kattägare!

Publicerad 2011-12-06 18:10:52 i Allmänt,

Äntligen hittat ett par perfekta katter till mig, 2 mysiga kastrerade hankatter av rasen Orientalisk korthår. Den rasen har länge varit min favorit tillsammans med de krulliga rexkatterna.
På fredag smäller det! Jag ska dra till Västerås runt 18tiden och förhoppningsvis kan mor och far möta upp mig där så jag får med mig alla kattgrejer hem. Får klösmöbel, transportbur, kattlåda och selar på köpet och det är på tok för mycket för mig att kånka hem själv på tåget (Erik jobbar)
Åh vad jag är glad, det är ett stort steg och Erik var lite smågnällig till en början. Men nu är han mör och har accepterat beslutet. Han "är mer människo-människa än djurmänniska" och ville inte ha något husdjur alls. Jag är snarare tvärtom och skulle nog aldrig vilja leva ett liv utan djur. Han har tidigare sagt "om du hittar katter du vill ha, så köp". Det kan ingen misstolka och vad han än säger nu skiter jag i ;)

Kommer plugga mycket(antagligen) 2012 så kommer vara borta om dagarna, då är det tur att de är två kattkompisar som kan umgås. De är inte syskon men kommer otroligt bra överens. Är inte blyga av sig och hälsar gärna på nya männsikor! De är närmare 2 år och har sina namn, men kommer antagligen döpa om dem.

Slänger upp ett par bilder på myskissarna!













Nattinlägg

Publicerad 2011-12-06 01:46:15 i Allmänt,

Har precis avslutat en dag fylld med en smågnällig erik (som är sjuk, mest därför) och Legue of Legendsmatcher med vänner. Gått bra på senaste tiden, quadrakill med Nidalee och 17/1/8 med Caitlynn ranked.
Igår var jag för övrigt på Scifimässan och träffande bl.a Starwars-Lando och Dallas från Alien. Det blev ingen autograf för mig (lite magstarka priser) men erik fick sig en av Lando iaf.
Hade hoppats få köpt mig nån Alien statyett av något slag men priserna var helt galna. 14 000 för något 1m stort= som hittat.. Jag köpte mig en WaylandYutaniCorp-patch att sätta på jackan, alltid något!

Julanatta i Väsbycentrum

Publicerad 2011-12-02 11:41:38 i Allmänt,

Jag höll på att missa denna fina kväll med E-type, Nanne Grönvall och Markoolio.
Trodde det var idag de skulle vara här och sjunga. Jag kom ut vid 22 tiden så jag hann åtminstonne se E-type, haha! Playbacksinging så det skrek om det, och jag var ruskigt besviken på att han inte sjöng min mellanstadiefavorit Free like a flying demon. Det strömmade mest schlagereurotechno genom affärerna. Var lite sugen på en autograf efteråt, men som ni vet är itne stora folksamlingar min starka sida, så det blev inget ;)
Annars var det en lyckad kväll i affärerna, trodde jag skulle hitta julklappar men hittade bara ett par skor till mig. För 69spänn <3 (hade kostat 300 eller vad det nu var) Vadderade fina skor men tyvärr en strl för stor, men vad gör man inte? behöver ändå ha tjocka sockar i när vintern slår till på riktigt. Erik köpte en triss, antar att han kände sig extra tursam - och faktiskt vann 50kr. Det blev en chokladkaka och cola för vinstpengarna.


Fina för 69spänn om jag får säga det själv

Ge mig denna i julklapp?

Publicerad 2011-12-01 02:18:56 i Allmänt,

Så himla gullig liten burk till robot! En sånhär önskade jag mig när jag var liten, men världen var inte redo. Är den det nu tro? Upprörd robot;"AJ DÅNT NÅÅ!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela