Bytt ut wow mot fallout vegas

Publicerad 2011-02-15 11:48:52 i Allmänt,

Visst är det skönt när man hittar ett spel man inte alls kan slita sig ifrån? Man bara längtar och längtar tills man får spela nästa gång, så är det precis med Fallout New vegas för mig ^^


Sportlovet kommer tillstor del bestå av spelandet av det spelet, och lite LoL. LoL är fortfarande kul, även om jag förlorat massor på senaste. Dock vann jag och erik en ranked igår, vi var 4 mot 5 = Strongt!
Köpte skin till 2 av gubbarna häromdagen också, Morganas BladeMistress och Nidalees Pharaohskin.


Morgana


Nidalee

Dreadsdax?

Publicerad 2011-02-08 11:36:29 i Allmänt,

Undra om man ska orka sätta i dreads igen, blir så mycket mer volym på mitt annars ganska så hårfattiga huvud. Kör isåfall som jag har gjort på senaste tiden, dvs sätter i typ 15st och blandar med mitt vanliga hår.
Enda krånglet är att tvätta håret, det är inte jättebekvämt att göra det när man har en och annan dread i. Ska fundera lite på't, idag är en bra dag att fixa det på iaf.


En lite suddig bild på hur det blev sist med hår blandat med dreads = fint!

Näringsdryck

Publicerad 2011-02-02 11:51:55 i Allmänt,

Erik gnäller på att jag hoppar över frukost ibland (har ingen vidare aptit så tidigt på dagen), så han har börjat smyga med sig en och annan näringsdryck från praktiken till mig, så jag har något att få i mig på mornarna.
JAG HÅLLER INTE PÅ ATT TYNA BOOORT!, bara så ni vet. Jag bara glömmer bort att äta iband när jag har mycket att göra (plugga och dataspel..) men obs - jag äter alltid en riktigt jättestor middag 1 gång om dagen.
Näringsdryckerna innehåller iaf 300kcal på 200ml, jag kan inte mycket om kcal, men jag vet att man ska få i sig si och så mycket per dag. Läste precis 1500cal för en kvinna på ca 50-55kg. Så näringsdrycken ger mycket för att vara så liten! Tog en nyss och jag blev nöjd och mätt. Jag har dessutom köpt yoghurt nu, det går snabbt och lätt att få i sig på morran.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela