Bakissöndag

Publicerad 2011-01-31 12:27:59 i Allmänt,

Var ute i lördags, först blev det lite förfest i våran lgh (med vin och roborally) sen bar det av till dörrn mittemot och in till grannen en stund. Jag har bara varit på en enda krog här i Karlskrona, den heter PM och vi var där även nu. Inte riktigt musik i min smak, typ.. In flames, the sounds (fjortisrockarna blev helt vilda av upphetsning när de äntligen hörde en låt de kände igen) och lite annan skräprock. Men det finns inte så många valmöjligheter, så det fick bli PM även i lördags.
Tog det lite lugnare än sist, jag återupptäckte förra lördagen att för mcyket och bara shotar inte är bra för magen, erik blev något mer på pickalurven än jag denna gången.
Men trots det så vann han lite pengar(150kr) på Black Jack, och för att vara första gången han spelar det så är ju det jättebra :)
Jag råkar alltid se lite "för mycket" ut när jag går ut, antar jag. Folk kan inte låta bli att titta och stirra på mig. Jag brukar itne bry mig särskilt noga, men man undrar ändå om det är på ett positivt eller negativt sätt. När en tjej sen kom fram till mig och överöste mig med komplimanger, och sen sa att hon och hennes kompis pratat om hur snygg jag var när de sett mig på Lidl ett antal ggr så blev jag lite varm i kläderna. Så himla snygg när jag går och handlar mat efter skolan är jag inte, men det finns tydligen de som tycker så :D
Bakissöndagen bestod iaf av en promenad över isen (läääskigt, erik fick gå först) sen sallad till middag och pannkakor till kvällsmat, och lite WoW.


Jag vann!

Silenthill Homecoming avklarat

Publicerad 2011-01-26 11:50:29 i Allmänt,

Skönt att äntligen få ett slut på det spelet, även om jag inte spelade så mycket :) Kändes lite kort, kortare än 4an. Nu väntar jag bara på nästa! Sista bossen var lite för lätt (tyckte Erik som fick stå för det mesta av monsterdödandet), för mycket healthpots och medkits. Alla bossarna var väldigt lika i hur de attackerade dessutom,  2 spydde, 2 hoppade, alla svingade armar och 2 av dem var klantiga och fastnade med händerna/fötterna i marken(gratis smisk!)
Monstrena var inte jätteläskiga i Homecoming (needlers var väldigt fula iofs), kanske jag som blivit härdad nu iofs.
Minns 1a silent hill, när jag var 15 år och knappt kunde sova efteråt, för att det var så himla läskigt, haha.
Nu när jag tittar tillbaka på 1an så förstår jag inte hur jag kunnat bli så rädd, gubbarna är ju nästan fyrkantiga.

Sista bossen vi körde mot igår var iofs lite unfresh, En gravid monsterdam på jättestora mekaniska spinelben, med för många tuttar med ett ansikte hon kunde fälla ut.


Amnion, sista bossen

Fixat!

Publicerad 2011-01-22 15:40:50 i Allmänt,

Ok, nu kan jag spela igen, skönt. Det var någon som sneakat sig in på mitt konto, sålt alla mina grejer, tagit allt mitt guld och lämnat min stackars bloodelf alldeles naken i Ratchet! :(:(  (bara på min lvl 85a, resten av mina gubbar var orörda)
Men som tur var hjälpte blizzard mig att få tillbaka mina items och pengar, så nu känner jag mig lättad. Fick hjälp inom 2h, ett plus i kanten kan de få.
Fattar inte hur det kunde hända, är det så himla lätt att ta sig in på andras konton?

Bannad från WoW

Publicerad 2011-01-22 12:22:48 i Allmänt,

Ja, ni läser rätt! Tydligen tycker de på blizzard att jag varit ute och sålt guld(/eller köpt guld - vet inte så noga) Vad de grundar det på har jag itne den blekaste aning om, jag har spelat WoW mer eller mindre sen det släpptes 2005, och har hatat goldsellers från start. Antagligen lika mycket som de på blizzard gör, och nu ankagar de mig.
Nån kan ju ha hackat sig in, och kanske gjort slut på mina 3500guld nu, vad vet jag. Trött blir jag iaf.
Eller är det något annat olagligt jag gjort? Sålt/köpt blommor på AH? Tradeat gröna items till Erik för att hjälpa honom skilla enchanting?
Jahopp, jag som trodde att jag kunde få passa på att spela lite när det ändå är helg och jag inte har något jag måste göra.
Idag har jag och Erik varit ihop i 15mån, så vi ska äta på restaurang senare, så får jag kanske annat att tänka på.. kan behövas - för just nu är jag ARG!!!

En bild eller 2 från Guadelope

Publicerad 2011-01-20 18:53:15 i Allmänt,

Har en hel del jag skulle vilja skriva ner, men jag tror jag väntar lite tills det värsta lagt sig. Inte värt att gräva sig djupare ner än vad jag redan hamnat (bara sådär utan vidare) Jag gillar inte drama, och jag gillar inte när jag råkar bli indraget i ett.
Det är lite kul att vissa redan bildat en uppfattning om mig, utan att jag ens pratat med personerna.
Nåja, vi får se vad som händer. Jag är lite för gammal för småbarnsfasoner.

Tänker göra folk avis genom att slänga upp några bilder från Guadeloupe iaf :)


Jag på promenad :p


Jag på strand


Syrran på leguanstranden


En helt vild liten och söt leguan!

Lite seg

Publicerad 2011-01-20 18:36:44 i Allmänt,

Ok, vet att jag slängt bloggandet åt sidan rejält. Inte skrivit något sen jag var utomlands.
Det är skönt att skriva av sig så jag ska försöka bli bättre på den fronten.
Nu har jag alltså börjat läsa in Naturvetenskap B på komvux, trots att jag gått naturvetenskap så har jag inte läst kursen, lite dumt att man ska behöva läsa in det när jag har biologi B - som istort sett handlar om samma sak.
Har äntligen lite vettiga saker att göra på dagarna igen, har t.o.m bestämt mig för att börja gymma med en klasskompis. Klasskompis låter lite klent, vi ses nästan varje dag, bor grannar och gör massa saker ihop. Jag som har så svårt för att lära känna nya människor egentligen :)

Blev lite putt idag angående folks kommentarer om frisyrer, inte min, utan Mathildas (som min vän heter).
Hon gillar min frilla skarpt, så hon bad mig hjälpa henne med sidecuts (hon har haft liknande innan, men var sugen igen) Det blev väldigt fint, både jag och Mathilda blev nöjda.
Men folk hon känner kan inte låta bli att slänga ifrån sig negativa kommentarer, och JAG kan inte låta bli att ta illa upp. Jag klippte, och jag har liknande frisyr själv.
Måste folk bry sig så himla mycket om vad vissa gör med sitt utseende, om hon klippt sig på ett visst sätt - så är det för att hon tycker det är snyggt, eller hur? Kan inte låta bli att tycka att det luktar avundsjuka lång väg, nu behöver ju personen inte nödvändigtvis tycka om, i detta fallet, frisyren. Det är snarare för att de är för fega för att göra något nytt/annorluna med sitt eget utseende, för rädda för vad andra ska tycka. Svaga människor som måste trycka ner andra för att må bättre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela