Köpt en 2a i Upplands-Väsby

Publicerad 2011-07-25 14:40:26 i Allmänt,

Är numera nöjd ägare till en lgh tillsammans med Erik. Har letat i flera månader, efter mycket spanande och letanande (och ett par visningar senare) hittade vi en jättemysig, som vi köpte ut direkt. Vi var på en privat visning ett par timmar innan den riktiga, och för att slippa budgivning gav vi 55 000 extra. Priset landade på 1 050 000 för 66kvm och med tanke på genomsnittspriset per kvadratmeter för hela swe (21500, 41500 i sthlm) så var det ett kap. Gavellägenhet med spabubbelkar, inglasad balkong mot väst, 5min från centrum, 10min från pendelstationen och allra högst upp i ett 8våningshus med en utsikt som hette duga :)
Lite synd att badrummet inte var kaklat, men nånting får man väl göra själv. Trycker upp lite bilder från häftet vi fick (Länken på nätet finns inte kvar)

Kommer flytta in 2e sept. Tillsdess bor vi mitt i stan (Thorhildsplan) :)
En vecka fylld med fest och kalas!

Publicerad 2011-07-25 13:22:44 i Allmänt,

För första gången på över 1 vecka kan jag andas ut litegrann. Erik har dragit ut mig på äventyr varje dag, allt från LaserTag på Cybertown (2 gånger, fick bra score sista gången, och en hel del träningsvärk i benen), Parkfestande, dyra restauranger, långa stadspromenader, lägenhetsköp, shopping, sushifrossande, brädspelande, LoL-lan + middag hemma hos vänner och 25årskalas med efterfest till kl 7 på morgonen.
Trodde jag skulle ta mer bilder nu när jag skaffat mig en iphone, men jag är lite dålig på det. Dock tog jag en bild på en imponerande cupcake som Mika gjort. Fanns en hel del olika sorter på Anna(Bumbi)s födelsedagskalas, men jag roffade åt mig en av de sötaste :D


Söt och naggande god!

Snart flytt

Publicerad 2011-07-07 00:14:17 i Allmänt,

Jahopp, då bor man snart i Upplands-väsby då. Lägenhet är inte bestämt än, väljer mellan ett par stycken. Bör man köpa en nyrenoverad men dyr och känna sig nöjd över att man slipper hålla på och greja, eller köpa en lite billigare men ful och lägga ner mycket tid och möda på att få det som man vill? För mig går båda bra. Men har så svårt att se ett färdigt och bra resultat i det där som ser så trist och fult ut. Oavsett så kommer jag nog bli nöjd i slutändan. Jag får låta Erik välja helt enkelt. Det enda jag vill är att ha plats för ett husdjur! Katt eller en ny ödla tack :)

Jag har fått lite diciplin på mig själv (ska bli spännande att se hur länge den håller i sig..) och bestämt mig för att träna (situps, armhävningar, vadsomhelst) så fort jag blir uttråkad och känner att det inte finns något alls i världen som jag är sugen på att göra. Det har funkat bra i 3 dagar och jag har träningsvärk därefter. Försöker även bli lite vig, jag återkommer om det händer något på den fronten, det verkar ju stört omöjligt!
Jag som inte tränat på många år känner att det är dags att ta tag i det, brukar känna mig så mycket piggare om dagarna om jag rör på mig ett par timmar i veckan. Och även om det fortfarande är långt kvar innan jag säckar ihop som en potatis i kroppen, så är det ju bara nyttigt att få rört på dököttet :)

Nytt tidsfördriv!

Publicerad 2011-07-06 03:33:18 i Allmänt,

Är lite smått kär i Zombiefarm på min mobil. nästan vadsomhelst blir roligt bara det innehåller söta små (och stora)zombies. Plantera lite kroppar, låta dem växa i någon timme eller så, och sedan gräva fram dem och ha sin egna zombiearmé att invadera båda den ene och den andre med :D


Liten vän säger; "hej här kommer jag!"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela