Warhammer

Publicerad 2011-03-28 12:48:56 i Allmänt,

Min nya hobby kommer bestå utav en hel del färger, några plast/metallfigurer som senare kommer bli ett gäng mysiga och fina slaaneshdemoner. Har haft svårt att bestämma mig, men jag har helt fastnat för demonerna nu. Man kan inte motstå den här tjejen!


Bolån!

Publicerad 2011-03-28 11:17:32 i Allmänt,

Idag vid 14 ska jag och Erik dra iväg till banken och prata bolån med nån snubbe. Nu är det bara 2 månader kvar till vi flyttar till sthlm, och eftersom det är så ont om hyresrätter i norra sthlm så lutar det åt att vi köper en. Har hittat ett par ca 5 st som vi är sugna på som kostar ca 700-900k. Ska bli kul att ha något eget som man får greja med lite hur man vill :)
Tänkte plugga i höst, får se om jag kommer in. Annars får jag väl jobba på Ica eller liknande igen -.-
Mindless self indulgencemusikvideon beskriver rätt bra hur jag känner mig i ett trist och monotont arbete som kassörska på Ica -v


Miku!

Publicerad 2011-03-24 13:28:34 i Allmänt,

Haft denna låten på hjärnan flera dagar, en låt som lätt fastnar och som gör en så himla glad! Speciellt i samband med att solen lyser och det äntligen börjar bli vår ^^


Lite insomnia på vardagskvisten

Publicerad 2011-03-18 14:12:05 i Allmänt,

När kl var 8.30 bestämde jag mig för att inte gå till skolan idag. Efter att ha försökt somna sen kl 01 inatt var jag inte alls så sugen, hela kroppen värkte och jag var helsnurrig. Kan tilläggas att jag sovit ca 4 timmar var de 2 föregående nätterna. Låg och stirrade på väggen mest hela natten, tankarna som gick var; Skola, League of legends, stackarna i Japan, shopping, Eriks present, SOVA NUU!. och allt om och om igen.
Drack en energidricka igår vid 18tiden, men det kan ju knappast vara den som som höll mig vaken.
När kl var ca 10.30 somnade jag tillslut, men sov bara 3h. Nu när det är helg kanske man kan slappna av lite? Det lär ju vara fest och fulla muggar både ikväll och imorgon förstås :/

Lite shopping

Publicerad 2011-03-17 14:04:36 i Allmänt,

Var lite extra shoppingsugen idag. Behöver förbereda lite inför WGT så man känner sig snyggast bland alla andra snyggingar som är där. Behöver dessutom köpa födelsedagspresent till Erik.. Har hittat en perfekt present, jag tycker iaf att den är hur snygg som helst, men jag är osäker på om han håller med. Den är dyr som attans, vill inte kasta pengarna i sjön direkt.

Jag köpte iaf pvcstrumpor och en jätterolig/snygg accessoar till mig idag. Hittade en latexkjol med zebramönster som jag blev lite smått kär i, den var inte så fasligt dyr som många andra latexplagg är.. Men jag får fundera vidare på den, och jag ska förstås inte ha rosa. Svart och silvergrå skulle nog bli bättre.Ryggradsmetallgrejen köpte jag


Provresultat

Publicerad 2011-03-08 12:00:07 i Allmänt,

Innan sportlovet hade jag ett jätteprov att göra hemma, och nu idag hade jag muntligt prov. Hade så himla lite tid att plugga på det sista, fick reda på i fredags att jag skulle ha det redan idag (tisdag), andra lyckostar får göra det på fredag.
Jag hade 3dagar på mig att plugga, så jag var orolig att det inte skulle räcka.
Men det gick bra, jag fick godkänt även om jag missade en fråga där jag var lite osäker på svaret. Hemprovet gick bättre = fullpott! Känns bra :)

Ridtur i helgen

Publicerad 2011-03-07 11:56:03 i Allmänt,

Har haft smärtsam träningsvärk sen lördagens ridtur, den vill inte försvinna :/
Eriks klasskompis Najda erbjöd oss en ridtur på en av henes hästar och att se erik skumpa runt var det roligaste på länge! Höll på att dö av skratt flera gånger :D För den som är vän på facebook finns ridturerna att se.
Försökte förklara för honom flera gånger hur man svänger, hur man stoppar osv, men det gick inte in för herrn. Hästen drog iväg mot skogen och jag trodde aldrig jag skulle få se dem mer, haha.
De kom tillbaka helskinnade båda två, och jag tror att Erik är sugen på att testa snart igen!

Erik var livrädd!

Maskerad snart!

Publicerad 2011-03-01 13:08:01 i Allmänt,

I helgen är det maskerad med Disneytema, jag har funderat i flera dagar på vad jag ska vara. Erik vill att vi ska vara något som matchar, som typ.. Piff&Puff eller liknande. Jag var lite inne på Lilla Sjöjungfrun först, och hennes prins heter ju Eric så det är ju nästan passande :)  Men jag hinner inte fixa någon fiskstjärt på bara ett par dagar.
Grävde omkring på nätet och till min förtjusning kom jag på att Nightmare before Christmas är en Disneyfilm. Jag och Erik som Sally och jack kommer bli perfekt! Jag ska bara fixa ihop något skräp tillkläder, så är det klart. haha. jag hoppas att jag kan hitta min kameraladdare tills dess också.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela