Favvosysselsättning ett tag framöver..

Publicerad 2011-11-24 04:32:26 i Allmänt,

är Skyrim som jag till slut fick köpt till 360n (eftersom min dator inte klarar av spelet)
Vilken fantastiskt härlig heldag det blev framför spelet idag. Imorrn ska det göras lite nyttigare saker dock, såsom ta emot nya tvn så det blir ännu bättre spelupplevelse :p Eller iaf kan läsa vad jag väljer att säga i spelet.

Somvanligt kör jag en Argonian med archery och sneaking, spells är lite överkurs för mig.
Gillar att den här trailer"översättningen" har förstört hela sången :) Varje gång det dyker upp en drake i spelet spelas låten i bakgrunden. "Fast den staaarke får slut på thaimaaaat, i-igååår!" sjunger jag med för fulla muggar medan jag antagligen springer för mitt liv!

Sugen på mjölk?

Publicerad 2011-11-21 01:31:08 i Allmänt,

Inte jag iallafall. Nu kanske det inte ser riktigt lika illa ut på svenska gårdar, but still.
Kan nån säga mig vem aset är som står bredbent över en liten kalv och bara matar knytnävslag, och dessutom stampar på stackarn? Jag vill ge honom (och de andra också när jag ändå håller på) en smärtsam död.


Fredagkväll

Publicerad 2011-11-19 00:49:51 i Allmänt,

Ensam hemma men nöjd ändå. Fjortizfest hos grannen under, det spelas Vengaboys och Gyllenetider och typ.. SeanBanan. Det gormas "shaaa-lalalalaaaaa" och upprepat "gruppsex! gruppsex!" (?)

Själv har jag städat idag och lagat mat x2. Såg att det skapats ett nytt parti, Naturdemokraterna vars mål är att utrota vargen i sverige. Blir så trött.. vem är de att bestämma vem som har rätt att leva på våran jord? Jag vill utrota Naturdemokrater, någon som är med?

Egentligen har jag inte mycket spännande att skriva ned idag, förutom att jag fått svar på mailet om katt. Om en vecka kommer katterna till sthlm och då ska jag få titta på dem :) Har varit helt cpsugen på katt de senaste dagarna - jag behöver pälsig, sprallig sak med stora ögon och morrhår nuuu!

Bästa jag sett på länge!

Publicerad 2011-11-11 14:32:51 i Allmänt,

Haha, dessa karlar alltså. Det blir bara värre och värre, eller bättre och bättre? Kan inte låta bli att försöka dansa med. Det går inte så bra kan jag lova!

Katt&krokodiljakt

Publicerad 2011-11-11 13:54:08 i Allmänt,

Har precis blockat runt som den värste efter ett husdjur. Stod mellan ännu en reptil eller en katt. Båda har för och nackdelar. Reptil; man behöver ett stort terrarie (visserligen är det np att få plats med i denna lgh, men ändå) sen kan det vara svårt att hitta nån som vill åka upp till väsby för att mata om man skulle vara bortrest. Svårt nog att hitta någon som VILL mata även om distansen inte är några problem. Syrsor/musbebisar är kanske inget man vill stoppa i mun på en glupsk sötnos med många tänder. Syrsor är en stor nackdel i sig, jag har tillbringat så många nätter klarvaken av deras skriande. Annars; Lätt att plocka bajs, en liten skopa bara sen klart. Lättskött utan päls osv. En naken/sträv kropp är minst lika mysig att krama som en pälsig!
Bra med katt; Man kan lämna av en katt ett par dagar hos en vän utan problem, alla gillar ju katter!
De är kanske mer tillgivna än en reptil och lite mer action i än en slöis som bara vill ligga och lata sig under värmelampan. Det dåliga är kattlåda! Men ska försöka lär min katt gå på dass som vemsomhelst om jag skaffar mig en. Katthår är inte kul på varken möbler, i mat eller i ansiktet. kattklös är inte heller kul (på möbler, i mat eller i ansiktet?)

Vad jag än skaffar så kan jag ha bådeock när tiden är inne.

Hundar kan vara söta, men kommer inte på frågan, de är så otympliga och kan inte vara ensama utan att få panik.

Nu skickade jag ett meddelande om ett par Siameskattungar. Hoppas någon finns kvar! Isåfall köper jag mig en vän.

DC Universe

Publicerad 2011-11-09 15:28:12 i Allmänt,

Har testat ett nytt spel nu (nytt och nytt, det har funnits ett tag) Man skapar en hjälte eller skurk i DCvärlden och hittar på hyss. Ganska underhållande men lite för mycket gankers och lagg, det är numera free2play så det blir rätt smockat och lång kö för att komma in på kvällarna. Här är min lilla alien/reptilkvinna iaf. Kommit till lvl 10/30 Ser mest ut som en liten bagge :)

Halloween på TN

Publicerad 2011-11-09 01:39:26 i Allmänt,

Den stora dagen kom och jag var catwoman på TN, inte den enda olyckligtvis men jag var den enda av dem som hade mask på mig så vitt jag kunde se.
TN var.. ok. Sällskapet var finfint men jag klarar inte av all aggrotech, + värme och trängsel (bara stora golvet var öppet. För skränigt på något sätt, de körde nitzer och spark! men hörde knappt vad som spelades.
Sen att jag var lite väl på lyset kanske bidrog till att ljudet var bullrigt. Och varje gång jag är såpass drunken så går jag runt och ser löjligt glad ut. VARJE GÅNG! De få bilder jag hittade från TN såg ut såhär fast värre.


Vatten är bra

Det är lite tradition för mig på TN iofs. Mitt första TN såg jag ut såhär. Ännumer töntglad.
Inte mycket som har förändrats, förutom att kamerorna har utvecklats en aning på 8år. Och att jag inte tycker att goggles är det snyggaste på jorden längre.


Matchande armband och örhängen(!) på mitt första TN..

Ännu ett inlägg..

Publicerad 2011-11-05 00:51:41 i Allmänt,

Tjo vad jag fick fart helt plötsligt, fler inlägg än 1 på mindre än ett dygn. Har inte så mycket nytt att tillägga egentligen, förutom att jag älskar havremjölk :) Oatlys chokladdryck - mums. Tur att det är nyttigt, annars hade jag fått lite dåligt samvete med tanke på hur mcyket jag häller i mig :P

Såg den här videon idag, och hade inte långt till gråten. Jag är inget större fan av Kent, men denna lämnade ett starkt intryck. Erik är löjlig och vägrar lyssna på den bara för att det är Kent som gjort den och "gillar inte deras emomusik och tänker inte lyssna på skiten" Han borde skippa hans inbillade coolhet och bara se och lyssna för en gångsskull..
Har förstått att den är tillägnad personer som försvunnit spårlöst och aldrig hittats, och kan inte låta bli att få en klump i halsen.

Halloween preparty

Publicerad 2011-11-04 14:23:35 i Allmänt,

Förra helgens halloweenfiriande gick bra trots att vi inte gick på syntax error som planerat. Var alldeles för lång kö och redan fullt vid 23tiden. Det blev VampireLounge istället som jag aldrig tidigare varit på. Mysigt ställe och mängder med jättegoda drinkar!
Fick många komplimanger och tillochmed följen efter mig när jag som catwoman traskade genom stan, vilket inte var helt oväntat iofs. Det var inte så farligt svettigt att ha på sig latex en hel kväll, inte alls som jag trodde. Innan har jag haft på mig det nån timme och sen dragit av mig det, men detta gick fint. Det betyder att jag kan köpa snygga klänningar och ha som "finkläder" när det behövs.
Som många säkert vet så är bra latexkvalitet dyrt, och snygga klänningar väldigt dyrt. Därför funderar jag på att börja göra eget själv. Ett startkitt med allt man behöver och 2kvm tyg för ca 250kr är överkomligt. Finns en hel del guider på nätet hur man ska gå tillväga för att tillverka egna plagg så jag är definitivt sugen :)


Bild tagen från VexLatex

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela