Tiden går snabbt när man har kul

Publicerad 2011-10-16 02:14:29 i Allmänt,

För 2år sen satt jag och erik och skrev milslånga mail till varandra. Vem kunde ana att dessa mail skulle resultera i det längsta förhållandet jag haft? Det har varit nästintill problemfritt hela vägen, och de få gångerna problem har dykit upp har de lösts med en gång.
Inga långa nätter av ändlöst grubbel som jag tidigare fått tampats med  --> Inga bägare som hunnit rinna över som fått mig att vilja fly fältet.
22e okt firas 2år, kan låta litet för vissa, men detta är bara en början :)

WGT 2011

Snart halloween!

Publicerad 2011-10-12 15:57:39 i Allmänt,

Och mjaaa, jag kan inte riktigt hålla mig borta från mina maskeradkläder, iaf inte från den fina masken. Har mer eller mindre sprungit runt i den hela dagen och rawrat åt varje spegelbild. Ok kanske inte, men iaf spanat in och tänkt "inte lika snygg som Michelle Pfiffer, men close enough!"Med hela dressen på mig lär jag vara snyggaste kattan i stan

Hade fest i fredags och det gick bättre än väntat, inget som gick sönder, nästan inget spill och alla gästerna verkade nöjda. Lite drama på slutkvisten, men inget som inkuderade mig tack och lov.
Plast fick de också. Sovrummet fick lämnas orört tills att Kettil kom och somnade vid köksbordet och fick eskorteras till sängen :)
Fick en hel del fina presenter och de tackar jag så mycket för! Ett finfint headset, ett restaurangpresentkort på 500kr, en askkopp(trots att jag inte röker, men kan vara bra att ha när man får gäster) och kommer få en klippning av hanse så småningom!
Utöver presenter så fick jag 1000tals komplimanger för lägenheten, min klänning, mig själv och mitt halsband = Jättenöjd och glad Johanna.


Nu blev man ett år äldre!

Publicerad 2011-10-06 14:58:53 i Allmänt,

Undra varför folk frågar hur det känns att bli ett år äldre? Sen jag fyllde 20 har det inte känts så annorlunda alls. 20 var ju systemetåldern. Sen spelar det liksom ingen roll. Hur ska det kännas? Dåligt eller bra? Det är lite bådeock för min del. Man vill väl vara ung för alltid, men samtidigt har jag märkt att jag får mer respekt från andra när de vet att jag inte alls är så ung som de tror. Folk lyssnar bättre på vad jag har att säga, speciellt vuxna människor.

Födelsedagen var en av mina bästa födelsedagar (jag vet att Erik blir nöjd nu när jag säger det) Blev uppvaktad hela dagen med både det ena och det andra. Presenter på morgonen, tårtfika och shopping på dagen och sen dunder&brak middag på Murasaki.


Presenter jag fått änsålänge, grå mysig tröja, 2st Gigerböcker,
2st Dead space (1&2), Daemons of chaosbok + ett par
Slaaneshfiends som ligger på posten och väntar.


Blev lite kär i fördrinkarna på Murasaki.
Gulkiwidrink som hette Death by Godzilla ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela