AMAGAAAAD!

Publicerad 2012-02-25 09:54:57 i Allmänt,

Arbetsintervju på måndag, önska mig lycka till ;)
Blandade känslor såklart, kul men ack så läskigt. De mest relevanta har de fått reda på genom mitt CV, så jag undrar vad de kommer ställa för frågor? Det jag inte skrivit upp är mina dåliga sidor(ofc). En sån fråga lär ju dyka upp..

Slask och genomblöta vinterskor..

Publicerad 2012-02-20 03:08:59 i Allmänt,

Jag hade glömt hur jobbigt slask&töväder är! Snöregnade på väg till Jockes fest och min halvtimmasfrisyr var ett minne blott när jag var framme. Halkade sedan runt som ett as kl 06 från Väsby station och hem. Hellre 15 minus än slask och förstörd frisyr?
Kul fest hursomhelst. Men nu får det nog trappas ned på festandet för min del. Varje vecka något nytt, fattar inte hur alla orkar? Nu nästa helg ville jag dra på Syntax error igen, men vi får se. Känner mig helt slut nu, men på lördag kanske jag känner annorluna.

I fredags var det Warhammerkväll med Nelson, Micke och Karl. Och Erik också förstås.
Nelson hade presenter med sig till mig, blev glatt överaskad! En DaemonPrince och 3st Bloodrushers of Khorne. Sammanlagda kostanden för de 2 paketen är ca 700spänn :o Galet! Omålade och icke ihopsatta. Jag har tyvärr inga Warriors of Chaos som ligger och skräpar som han kan få ;/

And One har släppt ny låt som jag haft på hjärnan i ett par dagar nu. Kan inte få noog!


Metallgubbar är sämst!

Publicerad 2012-02-15 21:16:16 i Allmänt,

Vet inte hur många ggr den här killen har blivit ihoplimmad. Nu kommer det vara slut på isärtrillande gubbar, jag har köpt en borr.. Ändrade hårfärg och fixade lite smått med honom. Nu är det ju bara lemmarna som ska på plats.

Alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-14 11:20:34 i Allmänt,

Jag brukar inte ta så hårt på denna dagen och gör det inte i år heller. Känns så krystat att välja ut en av årets alla dagar att göra något extra romantiskt på.
En perfekt lagd dag mellan jul och påsk som butikerna längtat efter, gjort reklam för i flera veckor. De vill sälja sina små gosedjur, gulliga kort och massor av choklad/godis. Jag är ungefär lika förtjust i små fluffiga gosedjur eller gulliga kort som jag är i gelégodis d.v.s inte alls.
Var och varannan dag är romantisk för mig och jag behöver ingen bestämd dag! Inget fluff heller >.<

Nu är det dessutom 2år sedan Per Nordkvist blev mördad i Göteborg. Åh, jag blir så ledsen när jag tänker på det. Han borde varit lika gammal som mig idag..
Hade precis börjat lära känna honom, vi festade ihop på Das Boot bara dagar innan mordet skedde. Han var så glad och snäll, och sa till mig att ha tyckte att jag hade snygga ben :´)
Länk att läsa för de som inte kommer ihåg www.aftonbladet.se/nyheter/article12165534.ab


Slappsöndag

Publicerad 2012-02-13 04:26:06 i Allmänt,

Har varit en såndär bra slappsöndag idag. Vaknade runt 11 och tog en promenad i skogen när solen sken och snön sakta började töa bort. Det gav mig hopp om vår, men det hoppet försvinner snart när vi återigen är nere på -10..

Spelade en warhammertestmatch, det tog ungefär 6h. Jag har lärt mig att inte chargea in i 40+ zombies med 10gubbar. Jag har lärt mig att mina gubbar är så mycket ömtåligare än vad jag först trodde. Hade iofs otur med tärningarna och slog mest 1or och 2or när jag behövde 4 eller mer.
Lärt mig att mina eldsprutare är ruggigt bra och bränner ner gamla ghouls och zombies i ett nafs!
Jaja, det var ju bara en test för att lära sig, går bättre nästa gång :)

Front 242spelningen var grym, bättre än på wgt enligt mig. Dock fullknökat med folk, kom varken fram eller bak. Trivdes sådärbra i slutet av konserten när det börjar lukta svettig man var man än vände sig :p


Många skalliga män i publiken, tänkte jag inte på förrän nu :)

Åh, justdet. Lagade jättegod mat idag, lax i ugn med pestofyllning.
Till det åt vi potatis. Jag avskyr att skala potatis, tar så lång tid.
Jag livade upp skalandet lite, potatis förvandlades till en liten.. jag vet inte. LITET DJUUUR!

Kattblogg?

Publicerad 2012-02-10 15:01:03 i Allmänt,

Jag har ju fler bilder på katterna än på mig nu för ti'n. De blir ju alltid bra på bild till skillnad från mig, haha.
Slänger upp en webcamuppdatering bara för det. Håller på och fixar mig inför spelningen ikväll och har inte kommit så långt. Kläder har jag såklart inte hittat ännu..


Eftersom det antagligen inte blir något WGT detta året för mig så får jag strunta i att komma till musiken och låta den komma till mig istället. Lyssnat igenom några band som ska komma dit och fastnade vid Euzen. De som gillar Björk, Tori Amos, Imogen Heap och Emilie Autumn borde gilla detta.


Idag : Front 242

Publicerad 2012-02-10 11:14:59 i Allmänt,

Jag nöjer mig inte med Front 242 en gång, jag vill se dem igen! Denna gången på nån Dieselverkstaden.. Trodde det var imorgon så jag har inte dirket förberett något. Och alltid denna fråga; VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Jag har ingen aning.

Tur att man blev väckt tidigt iallafall av en stor kurrande pälsboll, då har jag lite tid på mig att bestämma mig :p


24våningar..

Publicerad 2012-02-08 00:11:30 i Allmänt,

..sprang jag upp för idag. SPRANG! och ner lika många. Hoppas jag får lite träningsvärk imorgon, bara lite så jag vet att mina benmuskler finns kvar? Bra att trycka in lite vardagsmotion där man kan! Att skippa hissen upp till högsta våningen är en bra grej för mig iallafall. 3 rundor till tvättstugan blev det.

För kallt

Publicerad 2012-02-04 22:38:04 i Allmänt,

Det är alldeles för kallt för mig ute nu, jag tar bara ett steg utanför dörrn om jag verkligen måste :p
Jag vill bara att denna månaden ska gå, fast å andra sidan är det mycket som ska göras. Har uppdaterat mitt cv och har börjat massutskicka det till olika ställen. I veckan har jag nog sökt ca 10 jobb. Tror någon att jag kommer få svar? tveksamt.. Det krävs en ordentlig utbildning inom ett visst ämne om jag ska få jobb känns det som. Det blir dock inte förrän till höst isåfall och det är låångt dit.
Jag vill helst ha jobb nu, men känns som om sommarjobb är det enda jag kan få tag på. Aja, jag har fortf pengar så det räcker en lång bit. Ingen fara på taket :)


En av katterna tycker också att det är för kallt. Han satte på Eriks dator själv och använde den som rumpvärmare tidigare idag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela