Syntax Error i Lördags

Publicerad 2012-01-31 02:29:34 i Allmänt,

En lyckad kväll måste jag säga, trots kötid på minst 40min i fleeera minusgrader. Vi kom in runt halv 2 på natten, lite segt att betala fullpris när man bara får 1 och ½h men vi gjorde det bästa av situationen :)
Åh vad mycket gladare jag var av att vara på ett ställe som kändes som gamla synthklubbarna i gbg när jag var 18-19år. Lobby nattklubb ger mig rysningar fortfarande, aldrig mer detta fjortishak.
Med 95% spelnördar på syntax känner jag mig mer hemma än någon annanstans <3
Erik var för en gångskull inte med ute, jag gick själv med Catta & Sophia. Höll på att dö av skratt när Catta på ett väldigt underhållande sätt smugglade in 1/4 boxvinspåse innanför tröjan för att sen rynka på näsan och slänga allt när hon kom in för att det blivit för varmt och oaptitiligt! :D
Fyllekäk på kebabhaket brevid och sen efterfest/prat till kl 7 på morgonen.
Ge mig syntax error snart igen plzz!

Dagens låt för mig är.. Touch in the night - Silent Circle. Vilka grabbar! 80s synthpop/disco/blabla när den är som bäst.





Warhammerkväll igår

Publicerad 2012-01-28 15:55:13 i Allmänt,

Gårkvällens alla timmar gick till att måla och limma gubbar. Vi satt 4 tålmodiga själar och målade i flera timmar i streck. De som tycker att detta är dålig fredagsunderhållning kan dra något gammalt över sig.


 

Börjar blir klar med den här killen iallafall, men ska nog fixa lite smågrejer. Tungan är lite för galet röd t.ex.

 

Ser fortfarande väldigt kladdigt ut, men så går det kl 03 på morgonen när man är så trött att man skakar :p Gillar ändå mina fina regnbågsflamers!

 

 

 

 

 

 

Tagna på bar gärning..

Publicerad 2012-01-27 01:01:48 i Allmänt,

Hörde mystiska prasslanden från köket, smyger dit och hittar 2 små tjuvar! Den lille spydde såklart efter att tryckt i sig alldeles för mycket torrfoder.. :/ Det är något jag lärt mig nu iallafall. Torrfoder är ingen bra grej till min lilla katt, han behöver blött kött. Det skulle jag föredra som katt också. Sötbruno, stor som en hel kalv stoppar in hela huvudet för att komma åt gobitarna, tyyypiskt Bruno.

Snabbinlägg

Publicerad 2012-01-25 12:52:52 i Allmänt,

Måste strax iväg och träffa Isabel på Beckmans, hon behövde lite hjälp inför modevisningen och såklart vill man hjälpa till om man kan :)
Har lite grejer att göra först bara, bl.a köpa ny bussremsehelvete. Jag åker inte så ofta att jag behöver köpa månadskort, men mina remsekostnader går lätt upp mot 700spänn ändå i månaden.
Har en gammal obrukbar remsa här från kanske 2006 eller så, den har 20 stämpelplatser och kostade 145kr. De som används nu har 16 stämpelplatser och kostar 200kr. Suck och stön.
Har ju körkort men har inte jättestor lust att skaffa bil, kommer ändå tycka att det är obehagligt att köra runt i stan. Eller nej justdet, jag har inte alls körkort. DET ÄR BORTA! >.< För hoppningsvis ligger det här någonstans, eller så har jag tappat/råkat slänga det. Hursomhelst, kostar bara 150-200 att få ett nytt, men då måste man fota sig också.

Jag är trött på snön, men det är väl de flesta vid det här laget. Ska bli spännande att se om snön stannar till april i år också? Jag längtar iallafall efter vårsol..


Vår i skärhamn för typ 2-3 årsen

Nu är det dags att göra sig redo, skynda sig. Det är någon som inte vill att jag ska gå, han vill inte att jag ska skriva klart här heller..


Typiskt Bruno

90s i lördags

Publicerad 2012-01-23 13:26:10 i Allmänt,

Premiär av 90s i helgen och hade peppat och sett fram emot denna kväll. LoL-förfest hos Catta & Erik där vi kollade på turneringar som om vi vore värsta fotbollsfansen som kollar fotboll. Varje gång en drake eller torn gick ner så skrek vi! Ryssarna vann, jag är glad för deras skull. Är lite trött på att amerikaner ska vinna hela tiden.
Micke och filip pratade om att starcraft var mycke roligare att titta på, jag håller inte med alls. De menar att LoL alltid ser likadant ut. Visst, banan är exakt likadan. Men varje match är den andre olik och det är det som gör spelet så spännande. Man sitter 5 vänner och spelar och har kul på skype.
Jag spelade starcraft 1 som en galning när jag var yngre men att titta på turneringar i starcraft 2 gör mig bara snurrig. Dessa stora slag och sen ger någon bara upp?
Bygger ju hellre fina söta baser och väljer noga ut platserna allt ska sitta på snarare är rushar fienden så spelet tar slut. Man vill ju njuta lite av spelet.

Senare blev det iallafall 90s.. Hade man skrivit upp sig på facebook kom man in gratis mellan 23-24. Jag kom in gratis och var jättenöjd att slippa betala dessa 160kr som det annars kostade. Och 160kr för det? Musiken var bra, baren var sådär. Av 3st valiga drinkar jag beställde hade de bara 1.
MEN varför är det bara 18åringar på stället? Kände igen loggan för klubben och gick in på kissies blogg dagen efter. Bläddrade tillbaka några dagar och ser att hon rekomenderat klubben. ÅÅÅH, då förstår jag! Och dryga äckliga sthlmstjejer dessutom. En tjej i kort kjol går förbi - ALLA tjejer (med lika kort kjol) vänder sig om och gör en snorkig grimas åt hennes håll.
Cool tjej ska på dass - armbågar sig igenom hela kön och knuffar folk för att hon ska få gå in först..?
Småkillar som tafsar eller glor ögonen ur sig för att få ögonkontakt och senare få ligga när kvällen är slut..
Själva lokalen var inte så nice den heller. en korridor mitt i stan?
Åh, jag orkar inte. Tycker folk att det är kul att gå på sånna här ställen? Jag och erik drog ganska tidigt. Fler bekanta drog ännu tidigare. Och en vän blev utkastad för att han hade keps??...

Trångt

Publicerad 2012-01-20 01:52:30 i Allmänt,

Vi sitter just nu 3st och trängs på min skrivbordstol.. det är som det brukar vara med andra ord :p Vi ser också vem av oss som får all mat här i hushållet. Eller får och får, han tar sig vad han vill ha. Som häromdagen då han fiskade upp kyckling på tining ur en bunke fylld med vatten. Släpade med sig en ganska stor bit och la den på mattan och började glufsa. Det kan väl inte vara bra för katt att äta rå kyckling bara sådär eller? Slängde biten iallafall. Sen hittade han en fettslamsebit när han fortsatte sin skattjakt i köket när maten var klar. Han slukade den snabbt för att jag inte skulle hinna ta ifrån honom den..
Lämnar man kastruller med mat i utan lock på spisen så är han där med näsan i blöt.
Missar man att stänga skafferit är han där inne och välter ut saker.. (gärna torrfodret)
När jag sitter i soffan och äter är han i mitt ansikte och tassar - tills han får lukta på det och gör en grimas. Han gillar inte mina vitlöksdränkta maträtter, haha.

Krykatt

Publicerad 2012-01-19 04:38:53 i Allmänt,

Allt gick bra hos veterinären och han äter som aldrig förr. Känner mig mer än lättad och har gosat med honom i 2 dagar nu sedan han kom hem. Den andre katten blir lite sur och svartis när jag inte ägnar honom lika mcyket uppmärksamhet och biter lillkissen när han kommer åt. Så himla töntig. Jag har 2 händer, det räcker gott och väl. Han behöver inte sitta och blänga surt när jag klappar den lille.
Pappa hälsade på idag och vi köpte pizza. Det var lite bråk och tjafs personalen emellan så det blev inte mycket gjort och vi fick vänta på pizzan i säkert en halvtimma. När vi fick pizzan var den kall, tur att man fick en micro i julklapp :p

Erik är i gbg på konferans och kommer inte hem förrän på fre. Det är iallafall inte tomt hemma som det brukar - tur att man har lite kattsällslap så man inte känner sig så ensam :)
Han sa att han var lite trött på att höra på allt skvaller, men så är det ju alltid mellan arbetskamrater när man fått i sig lite alkohol; vem som gjorde ditten, vem som gjorde dattan och vem som är otrogen.
Jag skvallrar inte med arbetskamrater, jag kan verkligen inte. 
Ganska ofta luftar jag saker hemma med någon jag litar på, för det är ofta jag är irriterad på folk som beter sig som skit.
OM jag skulle prata skit om folk eller skvallra och ha mig skulle det bara slå tillbaks på mig själv. Den risken vill man inte ta. Minns en förfest till personalfest för ett par år sedan där en objuden person (som jag dessutom tycker är trevlig och rolig att prata med) var utpekad som slagpåse och jag bara kände illamåendet bubbla ju längre tiden gick. Det hade lika gärna kunnat vara mig, hur kul skulle det kännas? Jag satt där tyst och obekväm och lyssnade på deras hånfulla skratt genom hela förfesten. Att senare se dem vara låtsastrevlig mot denna personen fick mig att må ännu mer illa. Ser man på, sitter här och pratar skit/skvallrar om mina fd arbetskamrater på bloggen. Om någon av dem möjligtvis skulle läsa och känna sig träffad så vet ni vad jag tycker :)

Gått och blivit förkyld..

Publicerad 2012-01-17 19:24:09 i Allmänt,

Förkylningen kom som en bomb bara sådär, nu har jag inte varit sjuk på väldigt länge så det är väl dax att komma nu. Sympatisjukar med katten.
Han fick komma till veterinären kl 9 idag och har stannat där hela dagen för dropp, kräkmedicin och förstoppningslösare. stackars lille vän, inte ens bajsa kunde han göra eftersom han var så uttorkad efter allt spyande. De skulle även försöka ge honom mat i puréform genom spruta i mungipan om han inte vill äta själv. Ska hämta honom nu kl 21 så jag hoppas han ser piggare och friskare ut nu.
Sen får vi se om det blir en hård kamp med matning och vattning hemma. Har fått massa udda tips, som t.ex; kleta mat på tassarna och längs benen så kommer han vilja tvätta av sig och får på så sätt i sig maten. Tåls att testa om han vägrar. Nu kommer han nog vara såpass pigg och återvätskad att han kommer bry sig om att han har mat på fel ställen :) De ville helst röntga och ta blodprov men då skulle notan bli dyr, jag sa att vi får göra det om han verkligen inte blir bättre av det här.
Nu kommer det gå på ca2500-3000. Med röntgen hade det blivit uppåt 5000. Aja, det får det vara värt.

Erik sa att vår andra katt hade ropat sig fördärvad där hemma när jag tog med mig sjukkatten och gick imorse. Erik som ville sova fick inte så mcyket sömn :p Stackars dem båda, lika förtvivlade båda två.

Katthälsouppdatering

Publicerad 2012-01-17 04:34:42 i Allmänt,

Det har inte blivit så mycket bättre trots mina försök med både välling och spruta. Han har spytt igen = allt mitt jobb om att få i honom något var helt förgäves.
Får gråtklump i halsen av att se honom lida, att bara sitta vid vattenskålen, smal och uttorkad och bara stirra på den.


Brunogulllig sitta med och hålla hand

Men nyss kom hoppet åter då han gick helt själv till köket, tittade på mig för att kolla att jag hängde med och sen fortsatte gå mot "matdelen" längst in i köket precis som vanligt, fast utan mjauande och lite långsammare. Genast öppnade jag en ny och fräsch blötmatsburk och la en liten bit till honom och ställde dit vattenskålen.



Han åt aldrig, men sen när jag höll på att ge upp så började han dricka igen, bara lite men vilket framsteg! Det är sällan en skvätt vatten har gjort mig så glad. Nu la jag dit en mysig handduk vid skålarna och han har lagt sig på den. Hoppas han dricker mer. Maten är uppäten, men inte av Nivek såklart..
Jag har veterinärtid imorgon kl 9. De vill röntga honom men jag är helt 100 på att det inte finns något mer i magen. Röntgen går på ca 1200kr men jag kommer nog inte slippa undan.
Det är ett privat djursjukhus så de lär göra allt för att jag ska gå där ifrån med så mcyket pengar spenderade som möjligt.
Jag själv gissar på att katten stressat sönder av hela snöräventyret och var så uppspelt att magen ballat ur helt. Och nu mår han alldeles för dåligt i hela kroppen att kunna behålla något i magen.
Jag vill mest in och få hjälp med att få mer vätska i honom på ett snabbt och enkelt sätt. Då tror jag att det kommer lösa sig. Erik gnällde om avlivning, hur kall får man vara??

Kattstackare

Publicerad 2012-01-16 16:29:06 i Allmänt,

Nu kan jag börja trycka i honom rejält med vatten iallafall, var på apoteket och köpte en doseringsspruta. Vet inte om han drack själv imorse när jag sov ett par timmar, men tvivlar starkt på det. En katt ska ha minst 60ml vätska om dagen (om det är en liten katt, och ja, han är liten och just nu mycket ynklig och ledsen)
Hoppas han behåller vattnet i magen och inte spyr upp det snart igen. Fick tips att köpa mild välling så det har jag gjort, även lite vitfisk som jag kan koka och ge. Får ta ett steg i taget. Jag väntar lite till med veterinärsbesök tills jag vet om det kommer gå bra eller ej. Inte hittat några spyor här hemma sen jag kom hem nu iallafall så jag hoppas innerligt att det går bra nu. All denna oro och lidande för en ynka snörstump >.<


Liten och tanig under täcket

Seg vecka

Publicerad 2012-01-16 04:05:53 i Allmänt,

Seg men ändå händelserik, har knappt hunnit med att lata mig som jag brukar. Chris fyllde 30 i fredags så vi var där en sväng i hans lilla lgh, smockat med folk men kul ändå! Igår var vi hos micke och spelade lite zombiespel och kollade på gladiatorerna. Gladiatorerna är inte alls lika underhållande nu som det var när man var liten trots samma "uppdrag" men jag har aldrig varit ett fan av muskulösa grabbar/gubbar oavsett ålder :p Tanken var att vi skulle ut på krogen efteråt men vi sket i det och åkte hem och sov istället = Nice!

Idag har det varit en ganska jobbig dag. Dygnet började med att en av katterna svalde ett snöre strax efter att vi kom hem igår och han har spytt hela morgonen. De sista pölarna bestod mest av vitt skum och tillslut fick han upp en liten trasslig snörbit. Hört att det kan gå illa om det fastnar i tarmarna så det var skönt att han fick upp det. Snöret är från mina trådgardiner som han bitit loss och jag ångrar att jag inte hann spraya citronvatten på dem innan detta hände för de har ju varit där och gnagt och lekt tidigare..
Det borde vara frid och fröjd nu men det är det inte. Han vägrar äta och dricka, det lilla jag lyckats stoppa i honom (2 små bitar favoritgodis) kom upp samma väg som snöret ganska snabbt. Han har alltså varken ätit eller druckit på hela dagen. Jag har tvingat i honom lite vatten med hjälp av en liten sprutgrej så han inte går hela dagen utan någon vätska alls. Blir det inte bättre imorgon så bär det av till veterinären. Det ligger en precis över vägen så slipper låta honom frysa en längre tid iallafall.
Bara en röntgen av magsäck kan gå på 1000-2000kr.. Jag har skaffat försäkring men den har inte börjat gälla ännu(20 dagar måste ha gått sen man skaffade försäkringen) Inte trodde jag att något skulle hända redan nu, blurk. Undrar varför han inte vill ha något alls nu? Svider i halsen efter allt spyande? Illamående? Trådstump kvar?

Veterinärtips på nätet var iaf svält i 24timmar så tarmfloran hinner återhämta sig, inget annat än vatten ska ges. Sedan lite kokt fisk som är lugnande för magen. No probs där, MEN jag undrar om han kommer ens titta på matskålen? Det gjorde han inte förut trots tonfiskförsök.

Hittade lite bilder på dem som kittens nu när jag spanade runt lite på deras uppfödarnamn, gullebulle båda 2 :)

Morsgrisen som ska vara där jag är, överallt, alltid.
Är jag inne på dass så jamas det som aldrig förr och sitter jag vid
datorn kommer en liten försiktig tass som menar "hej jag vill ha uppmärksamheeet!"
Tjock och glad; herrn som aldrig tackar nej till något ätbart och som
gärna snor vår andra katts mat om man inte vaktar
(vilket resulterade i en lite för tjock katt och en för smal katt hos förra ägarn)
Han är som en liten hund till sättet, sitter alltid och tigger mat,
kommer glatt springande när man kommer hem,
Sällskapsjuk som få och allätare. Majs har gått ner, samma med chips mm.






Den lekfulla men tystare missen som vi försöker göda upp (MEN SOM GICK
I STÖPET NÄR HAN ÅT ETT SNÖRE OCH BARA SPYR UPP ALL MAAAAT!)
Som älskar att mysa ner sig i mitt täcke, rulla på eriks skrivbordstol,
bli klappad och borstad och att jaga mina dreads..
Han är inte lika klumpig som sin kompis, kan hoppa högt och
klättrar mer än gärna uppepå köksskåpen.

Båda kissarna har lätt att spy och det är inte så kul alla gånger vakna
till ett "gock-gockande -> spluuurt" på natten efter de fått sin kvällsmat.
De är väldigt måna om varandra och ropar på varandra om de inte sett varandra
på några minuter. Kan även brottas, bråkas och tillochmed fräsas ibland men
ingen somnar ensam och figther slutar alltid med att den ena "tvättar" den
andre bakom öronen ^^



Lillskrotten som är uppe och kliver är min!

Jul- & nyårsfirande

Publicerad 2012-01-01 23:01:01 i Allmänt,

Har inte haft tillgång till min dator undertiden jag var på tjörn så nu kommer allt som i en liten klump istället. Min iphonekamera är inte världsbäst så det har inte blivit mycket fotande från mitt håll. Här kommer några iallafall!


Godaste julmaten får man hos mormor, hummerstjärt och massa sill!


Skimrande grönlilaröda ögon på nyår.


1stycke nöjd/nyfiken katt i fönstret

Fick många fina julklappar och jag är förvånad över att jag fick med mig allt hem på tåget.
Har ätit så mycket mat under julveckan att jag nästan rullat fram. Mamma vann en 2kg geisha på liseberg så ni kan ju gissa vem som antagligen åt mest? Jag kommer inte äta choklad på väääldigt länge nu känner jag.

Nu har även 2012 kommit. Erik höll sitt tal på Vapiano som planerat och det var inte så¨dumt som jag först trodde at det skulle vara.
Jag sparade inte på krutet när det gällde att dricka så jag blev lite lagom rund under fötterna sådär. Vin, champange och en liten skvätt absinth som jag likagärna kunde varit utan >.< hade väldigt kul ändå. Ångrar att jag inte tog med mig en tröja när jag kl 6 imorse traskade runt i 8 minusgrader :/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela