Hejhopp

Publicerad 2012-07-21 20:56:27 i Allmänt,

Åh, blir så trött på skräpmail.. Alldeles nyss fick jag ett väldigt långt och tjötigt mail, kortfattat stod det "remember me? we use to chat for some years ago, im single now, my way to make money is to get naked in cam and play with my self, im in a huuuge dept - help me!! you can get free code! im a horny gurrrl!!!!! want to lick your ballz! xoxoxoxox Adriana"  
Om den här adriana nu chattat med mig så vet hon nog om att jag itne har en enda ball!  Vem går på sånhär skit? antingen är det virus eller så är det precis vad hon skriver, kåtkillsfiske. Är killar så desperata? Vem slänger pengar på att chatta med en smutsig&naken brud? Säkert inte så många eftersom hon spammar mail som ett as :P
 
Upptadering om mig iallafall. Jag joggar var och varannan dag numera, det är ganska skönt att få springa av sig lite. Idag hade jag tur i oturen och fick 2 thaimatlådor för priset av en, de ville kompensera mig när de lagat fel mat till mig ^^ nice, då har jag matlåda fixad för morgondagen också. Ligger på jobbet och bara väntar.
 
Köpte ljudsystem/hemmabiogrej igår också, nu är det mycket trevligare att se på film/lyssna på musik i lgh :) Bruno fick sig en ny båt på kuppen!
 
 

Shoppingdag

Publicerad 2012-07-14 21:22:22 i Allmänt,

Älskar mina shoppingdagar, jag kollar i massa affärer och hittar inte ett skit, oftast. Idag kom jag hem 1st silvrig ormkjol rikare på 60% rea, 2 strumpbyxor, och en träningsbh. Träningsbhn var från hm men det är bättre än ingen träningsbh alls. Jag har itne jättestora tits, men tycker ändå det är bekvämast om de sitter på plats. Silvkjolen hittade jag på mango, en affär jag aldrig annars går in i, får tacka carolin för det, det är en av hennes favvoaffärer :)
Det blev sushimiddag på arigato nära tcentralen, svingott!
 
Varför har jag nu köpt en träningsbh? Jag lyfter aldrig rumpan från datorn! Men jo, i torsdagskväll fick jag ett ryck och var ute och joggade. Totalt 2km blev det, fast promenerade nog 1/4 av det när jag blev för trött. Erik var med ute och sprang också, blev sur på mig när fastnade bland blåbärsbuskarna. Jag kan inte låta sånt gratisgodis gå helt orört förbi :o
 
Nu har jag kommit in i en period där jag längtar efter att få höra vissa låtar, det var längesen nu. Ni vet när man är så besatt att man måste lyssna om och om igen på en låt. Lägger upp en av dem här.
 
 

100årsen

Publicerad 2012-07-11 23:11:47 i Allmänt,

Har inte orkat skriva ett skit här för att det har varit just SKIT. Jag tänker inte rabbla upp allt här, jag tänker bara stryka ett streck över de senaste veckorna. Nu vet ni varför. 
Jag har iallafall ny dator för ca 8000kr, Per hjälpte mig bygga ihop en prisvärd och bra speldator. Eriks gick på ca 13 000. Våra funkar lika bra :p 
Ingen webcam så nu blir det ännu färre bilder på mig, men det gör inte så mycket, för egen del. 
 
Trevlig låt som gått för fullt på sistonne.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela