Huvudvärk

Publicerad 2012-05-30 22:35:52 i Allmänt,

Åh, denna huvudvärk! Jag har inte vätskebrist så jag undrar annars vad det kan vara.. :/ Jobbat idag, en bra grej är att tycka om att gå till jobbet. det gör jag! De flesta är trevliga och roliga. Sen finns det såklart de som inte verkar tycka om mig alls. Vad det beror på har jag ingen aning om, jag är alltid trevlig och glad. Finns särskilt en som jag nästan får tvinga ur ett hej om dagarna. Hon jobbar dock inte i kassan så jag behöver inte stå ut med det uppförandet nämnvärt och det är skönt. Vissa har svårt för att det kommer nya snygga tjejer till en arbetsplats, och det är väl just där skon klämmer :)
Personelfest om en månad, och vad jag har hört från sist så kan det gå ganska hett till. Bara jag blir lämnad ifred på det planet är jag nöjd.. Åh, sista personalfesten jag var på fick jag en pussglad chef på mig. En på kinden men ändå! Lite över gränsen om man får tycka.

Dagens låt ääär, en spännande version av aviciis låt levels. Han har även gjort en skrillexlåt på detta sätt, han är grym!

Ensam tisdagkväll

Publicerad 2012-05-30 00:02:58 i Allmänt,

Vilken seg dag jag genomlidit, inte gjort mycket alls. Städat köket, lagat mat. Köpt en klänning har jag också gjort. Den har jag dregglat över i flera månader men tyckt att den varit för dyr. nu var det lite rea på den så jag passade på. Får tyvärr inte med korsett på köpet :p men har grejer hemma jag kan markera midjan med. Skulle gissa på att den är en enda stor sopsäck utan något alls!


Från artificeclothing.com

Fredagsunderhålling

Publicerad 2012-05-25 23:55:11 i Allmänt,

Sitter i min ensamhet och försöker spela en nine inch nails-låt på eriks synt. Går gaaanska bra, fingrarna är lite sladdriga och träffar fel, men det går. Inte världens mest avanserade låt men man får ju börja någonstans :p Nästa vecka blir det något svårare!Besatt..

Publicerad 2012-05-23 23:06:11 i Allmänt,

.. av en ny tanke. Frågan är om jag kommer göra verklighet av det. Återstår att se, håller det hemligt tillsvidare :p
Här kommer en bild på katt och tomat+chiliplantor sålänge. Nu borde jag ligga i sängen, hejdå!

Målat warhammer hela dagen

Publicerad 2012-05-23 19:12:48 i Allmänt,Han tar lång tid på sig att bli klar, den här killen. Blodiga tänder, blod som runnit ner på hals och mage. En detalj jag blev nöjd med är blodskvättet på "människohud-kilten" men det syns knappt på bilden. Ser nice ut irl!
Nedan en liten dama som står och sjunger för full hals. Är det bara jag som tycker att hon är jättesöt?

Hinner aldrig skriva nuför ti'n.

Publicerad 2012-05-21 22:04:30 i Allmänt,

Önskar att jag hade mer ork att uppdatera denna "dagbok".. jag får görat när jag har tid över. Hektisk vecka som var, nu ska jag bara... jobba ännu mer :p upp 5.15 inatt, iväg till jobb. Sen komma hem runt 18tiden igen. Åh, längtar tills bilen kommer upp så jag slipper gå upp så tidigt. 06 räcker gott och väl.

Apropåbil har jag idag fixat garageplats, 300kr i månan bara för att få parkera. Nåja. Det är ett säkert och bra garage iaf. Jag köpte en N7dekal på nätet idag också, som jag kan sätta bak på bilen. Det ska bli min egna lilla Normandyfarkost såklart!Gick runt i väsbycentrum med erik idag, lite shoppingsugna på vårkläder som vi var. Hittade inte ett skit. Jag hade på mig LITE FÄRG! idag också, ett nytt ljusgult linne (nöjd) och mina nya svarta små shorts. Erik tyckte att jag såg somrig och extra "tuttig" ut..? De ser väl större ut i gult antar jag :D Hann med hälften av vad jag tänkt göra, somnade som en stock i matkoma vid 19tiden. Lika trött nu. Ska upp om 7h.. får väl försöka sova -.-

Och justdet, min sista anchorpiercing ploppade ut idag också, helt smärtfrit bara sådär! KULSÅLÄNGE DET VARADE! ..

Vilar upp mig inför veckan som kommer.

Publicerad 2012-05-13 14:13:33 i Allmänt,

Nästa vecka blir en riktig jobbvecka, igen. men det är bara bra för min plånbok så jag klagar inte. Mindre bra för min otränade rygg.
Jättevarmt och soligt ute, hade velat ta katterna på promenad men det är svårt att se efter 2 st även om de har koppel. Synd att ingen jag känner bor i närheten av väsby, annars hade jag kunnat locka med lite kattgos och kladdkaka :)

Var i väsbycentrum idag, mest för att köpa hårfärg men det blev lite mer saker såklart. 2 par strumpor på lindex för 30spänn, ett linne från new yorker för 99 och en matkasse för 250.
Har svullat som en galning de senaste veckorna, allt från kladdkakor till glass, nu ska det bli lite ändring på det. Köpt selleri, grön sparris, rödlök och tomater i mängder! Det finns inget värre än att känna sig tung och hängig pga "fel" mat. Jag orkar inte alltid göra egen matlåda, köper ofta inte allt för bra micromat på willys intill jobbet.

Upptäckte att min kamera inte alls var sönder, det var bara batteriet som behövde laddas, där ser man!

Låt som går varm just nu. Har inte lyssnat på Project pitchfork på 1000år men snubblade in på denna låten. Brölrösten är väl inget att hurra över.. , men gillar den i övrigt :)

Bilägare!

Publicerad 2012-05-12 12:18:36 i Allmänt,

Jag hade en väldig tur, bilen blev min efter att en annan dragit sig ur i sista sec, innan hon ens tittat på bilen. Tyvärr kunde jag inte åka ner till gbg på kort varsel så mamma och pappa fick testköra den åt mig. Litar mer på att de gör bra val än vad jag gör. Jag vet inte vad man ska kolla eller lyssna efter när man köper bil. Den såg bra ut och kändes bra så de slog till!
Hoppas det finns en garageplats ledig inom kort så jag kan börja använda den snart!
Är mycket nöjd, innan var jag skeptisk till småbilar men nu förstår jag varför en liten bil är bäst att börja med. Billigare i försäkring och drar mindre än en "vanlig".
Ser nästan ut som en liten groda :)Min bil, bild snodd från blocket, borde skaffa fräsiga fälgar!

Bildax?

Publicerad 2012-05-08 18:00:14 i Allmänt,

Pappa har tydligen hittat en nice bil till mig på blocket. Om den finns kvar till salu så kommer jag kanske slå till :) Förutsatt att allt ser bra ut och låter bra. Miljöbil och bränslesnål, liten men söt.
Då blir det lättare att komma till jobbet, lättare att komma hem, slippa passa pendeltåg och slippa gå hem själv när det är mörkt. Jag sparar nog 1,5-2h om dagen på att köra bil till jobbet. På helgerna går inte bussarna så då sparas ännu mer tid! En silvergrå, som på bilden nedan.Justdet, Anna Skipper handlade av mig idag. Blev lite förvånad. Nu i efterhand fick jag veta att en kollega ska vara med i Skippers tv-program. Jag vill se avsnittet! Undrar när det sänds? :/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela