Resa i januari?

Publicerad 2012-09-18 00:19:00 i Allmänt,

Pratas om att resa till Kap Verde i januari med 2 vänner. Hoppas det blir av och att vi hittar något bra hotell :)

Jag köpte en platta energidryck idag, ska främst ha den som nöd-dryck att ta med till jobbet om jag sovit för få timmar (det blir lätt så när man börjar 6.45..) Erik har redan snott 2.

Nua favvolåten+musicvideon. Fransmannen Raoul Sinier med egengjord musik och video. Alla hans videos slutar så dramatiskt!
 

Redan sept

Publicerad 2012-09-12 02:50:00 i Allmänt,

Ok, sommaren är slut. Vad hann jag göra denna sommarn? Inte bada, inte sola. Grillade i som aldrig förr och gör fortfarande. Just det, jag jobbade också, man får ligga i om man vill vara på top. Men annars? Mja, tiden gick. 
Det har drällt in lite grejer på posten, ett skalbaggehalsband blandannat. Att vänta på paket på posten är att som att vänta på jultomten. Lika roligt att öppna paketen varje gång även om man vet vad det är i! 
 
Nu måste jag sova, jag kanske jobbar helt själv på min avdelning imorgon, vi får se :/ 
 
Denna låt går varm just nu, inte trodde väl någon att jag skulle gilla dubstep (förutom för ett par årsen när det inte var lika poppis, då var det nytt och spännande för mig :P)
 

Väska på posten

Publicerad 2012-09-08 01:56:00 i Allmänt,

Fick en väska på posten idag, liten knogjärnringsväska. finns även en kedja så man kan ha den över axeln om man hellre bär den på det viset.  Behöver egentligen inte säga så mycket mer om den.. ni ser på bilden hur tjusig den är :)
 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela