HELG!

Publicerad 2012-06-14 21:21:19 i Allmänt,

ÄNTLIGEN! Helt slut, men känner samtidigt att jag gjort mig förtjänt av att ha helg nu. Den känslan är något man missar när man är arbetslös. En bra känsla helt enkelt!
Att det känns positivt att gå till jobbet är ju också bra, bra att jag känner så. Tur att man har roliga kollegor som får dagarna att gå snabbt. Blev precis medbjuden på en kryssning med bara vissa utvalda ur personalen. Flera fyller jämt just detta året och det ska firas samtidigt denna kryssning. Jag är dock inte ledig den helgen så jag hoppas jag kan byta -.-

Imorgon ska det bjudas på middag, men ikväll ska jag bara ta det lugnt..


Favvokläderna på sommaren för de som undrar, endast bikiniöverdel
och mjukisbralls

Mäktigt spel

Publicerad 2012-06-07 23:00:14 i Allmänt,

Trodde aldrig att jag skulle spela Dark Souls, tydligen hade jag fel :P
Svårt men ack så beroende framkallande. Varje liten svärdsving i spelet bör dodgeas om man vill ha liv kvar till bossarna. Redan kommit till lvl 33, men man KAN bli upp mot 710 läste jag (dock pvpare).
Klarat 2 nästintill omöjliga bossar (för mig iaf) och står nu och kämpar med den tredje. Apsvår boss när man, som jag, varken har spells eller vettigt avståndsvapen. Får grinda souls/xp tills vidare då -.-

Warhammer och grill imorgon, massa folk som kommer hit och jag kommer antagligen vara dödstrött som vanligt efter jobbet..

Hösten kom snabbt i år..

Publicerad 2012-06-02 16:32:15 i Allmänt,

Fy vad kallt det är helt plötsligt. Vinter/höstjackan rotades fram igår, igen. 5+ i sthlm. 5ynka plus? Varför flyttade jag hit? -.- Jag hade haft en riktig skräpdag igår, massa krångel. Gragageblippen funkar inte osvosv. Brf-gubben krånglar också. En riktig översittar typ som förutsätter att alla är dumma i huvudet när det är han själv som inte kan utföra sig jobb ordentligt. Inget har löst sig än och jag bävar för att gå tillbaka dit på måndag och tjafsa om det ännu mer.

Något som är bra är att mamma och pappa hjälpte mig med att måla lgh, på bara några timmar han vi måla nästan alla väggar + köket :)

Trots att det är vinter nu så fick jag fina solglasögon på posten. Helt i metall och små strimmor att se genom, snygga eller hur?! att jag inte har en av mina snyggare dagar behöver vi inte bry oss om :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela