Jobblördag

Publicerad 2012-04-28 16:51:45 i Allmänt,

Äntligen helg brukar man väl säga, men för mig är det  bara jobb som gäller.
Spelade föresten klart ME3 häromdagen, mycket bra spel! Fast blev lite småledsen på slutet, jag ville leva ihop med garrus för evigt och få små human-turian barn.. (Det var han som föreslog det) Så SPOILERVARNING går man och tar livet av sig för att rädda universum. Suck och stön. Sitter och spelar igenom 3 spel för att få ett suicideslut. Åh..

Har rensat lite smått i min vännerlista på FB. 20 pers gick upp i rök bara med ett klick. SKÖNT! Egentligen kan jag ta bort fler än hälften när jag tänker efter. Anledningen till att jag aldrig uppdaterar status osv är mycket för att jag har så mcyket folk som jag itne vill dela saker med. Därför är det lättare att ha en liten blogg man kan skriva av sig saker i.

Skulle kunna skriva massor meen jag nöjer mig med att vara lite hemlig även här.
Bild från idag innan jobbet

Valborg

Publicerad 2012-04-28 01:31:18 i Allmänt,

Kanske kommer firas i uppsala, inget är bestämt ännu. Valborgfirande i uppsala medför väl lite blandade känslor, var där senast 2006 (6 jädra år sedan redan? harreguud.. ). Både bra och dåliga känslor. Mest bra iofs. Hade ruskigt kul och nice valborg med Ida.
En av de bättre parkfester någonsin. Det behövdes inte så mycket mer än en Ida och en flaska körsbärsvin. Undrar om det blir en lika bra valborg utan ida och körsbärsvinet? Återstår att se!

Tur att vädret börjar bli bättre, vem orkar festa i vinterkläder? :/
Ganska bra på att sikta med kameran..

Åh vad jag inte har tid för något..

Publicerad 2012-04-23 22:32:46 i Allmänt,

Har dock hunnit göra massor idag. Tvättat kläder och handlat 14paket quornfärs för 10kr/st (kostar annars ca 40), tog katterna på en liten sväng ut i friska luften. Denna tripp gick bättre än förra. Bruno är fegast i stan och släpar tjockmagen i marken medan han stryker längs husknutarna. Han vänjer sig nog snart vid promenader hoppas jag. Nu går han mest runt och gråter. Några barn tjoade och sprang förbi, ylade "kolla de har naaaakenkatter!!" till varandra. Jag undrar var mina katter är nakna någonstans? Rumpkrysset är väl enda stället -.-
Har planterat om lite växter också, tomat och chiliplantorna har fått nya större krukor.

Vi har också hunnit måla en ynka vägg i matsalsrummet. Det blev niiice! Väldigt tjock färg men vi lyckades få det bra ändå. Nu är även dekorationsspeglarna på plats. Blev nöjd med mönstret även om det inte blev exakt som jag tänkt mig.
Åh, vad seg jag är nu för ti'n. Bara för att jag jobbar så mycket. Bara att bita ihop, först om 6 dagar igen är jag ledig.

Förkyld

Publicerad 2012-04-11 23:24:58 i Allmänt,

Dragit på mig en äckelförkylning som heter duga, men jag ligger inte hemma och tycker synd om mig för det. Det värsta är iofs över, bara helveteshostan och snuvan kvar. Kom hem för 2h sen, nu ner i säng och upp och jobba sen igen >,<

Eriks 24årskalas var nice, hade jobbat hela dagen så var lite seg. Drack inte så mycket just därför.
Han fick bl.a mass effect 3 av mig i present. Jag vill ju själv spela det så varför inte? ;) Har hunnit spela en del och ja, det är lika kul som både 1an och 2an. Min käre Garrus är fortfarande med i spelet(hörde att han inte skulle det, vem vill lura mig så??)
Han och jag är fortfarande ett par, såklart. Vem kam motstå denne charmör? INGEN!

Min vän Bruno..

Publicerad 2012-04-04 13:12:33 i Allmänt,

..sitter just nu nedanför stolen och tuggar på en blomkålsbit. Han äter allt som sagt. Undrar om han tycker att det är gott? Och ja, han har fått mängder med riktig kattmat, tillochmed det som blev över när den andre inte orkade äta upp allt.

Fixade balkongen i söndags, dyrt var det men fint blev det! Nu är det bara växter i alla krukor som fattas. Fick några skott av Eriks mor. Tomat och chiliplantor. De är just nu bara några cm höga, får se om det blir någon frukt på dem iår :)Och avslutningsvis en låt som gått varm nästan alla dagar i veckan senaste 4 veckorna.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela