Åter igen.

Publicerad 2011-06-30 15:44:58 i Allmänt,

Adina delade precis denna video på facebook, och som vanligt börjar jag gråta när jag ser sånt här.
Har inte ätit gris på ett år nu, och jag saknar det inte alls. Äter knappt något kött, men just grisar är tvärstopp för mig. vill inte på något sätt vara en del av detta.
Familjen suckar när jag är hemma över att jag helst inte äter kött, men kan någon vara sugen på kött efter denna video? Jag bara undrar. 
Och nej, jag vill inte höra något om någon som inte vill titta på det, äter du kött så är titta det minsta du kan göra.



Visserligen är denna mysiga film från USA, men det är inte så mycket bättre på svenska gårdar.

Alice Madness returns

Publicerad 2011-06-27 16:48:29 i Allmänt,

Äntligen har Alice Madness returns släppts! Tänkte köpa på xbox nu :)
Älskade det första spelet från år 2000, och detta spelet lär inte göra mig besviken <3 Filmen som nyss kom på bio var jag inte alls lika förtjust i.. hade hoppats på något som detta som ni nog förstår.

Kissie på youtube

Publicerad 2011-06-24 19:06:36 i Allmänt,

Med skräckblandad förtjusning går jag in på kissies blogg då och då. Lite samma känsla som när jag som yngre gick in på rotten.com för att bli lite äcklad och skrämd. Vad hände här egentligen?






Tragiskt.

Iphonen på posten

Publicerad 2011-06-23 14:43:47 i Allmänt,

Hämtade ut Iphonen på posten igår, så jag har suttit och knåpat med telefonen hela dagen. Äntligen fick jag låten jag ville ha som ringsignal (vilket jobb att bara få välja en enkel låt att ha som ringsignaaal!) Har även köpt mitt livs 1a låt nånsin. Det var Rock ready med She's all that, 9kr = värt.
Har tillbringat 2 dygn i Göteborg också för shopping och sushi. Jag har redan allt jag behöver och lite till så jag var inte så shoppingsugen alls, men trots det så köpte jag en klänning och midjebälte från Gina och ett halsband från JC på rea. Var lite sugen på att köpa inredningsgrejer, men det blir lättare att köpa sånt i sthlm sen. Orka dra med sig mattor och sånt på tåget(?)
Middagarna iförrgår och igår var inte att leka med, sushi 12bitars och nästa dag thairestaurang :)

Köpt, till midsommar

Bilder från WGT

Publicerad 2011-06-17 10:32:06 i Allmänt,



Jag och Erik



Påväg till festivalen!



Svenska plätten



Blev hungrig och köpte kött i baguette



Vi väntar på buss



Front 242



Erik och syrran på posekalas!



She's all that


Chrippe gör söt pussmun

Hemma igen!

Publicerad 2011-06-16 19:45:05 i Allmänt,

Efter nån dags sovande och vilande orkar jag stå på benen efter årets WGT. Ingen ro och ingen vila under hela festivalen. Vi hade råkat beställa flyg hem en dag för tidigt, så vi missade både Nitzer Ebb (SYND!) och misfits. Nåja, det är inte hela världen, får säkert möjlighet att se dem någon annan gång :)
Blev lite dyrare än jag tänkt mig då vi åkte taxi varje dag och åt världens godaste bufféfrukost med gravad lax osv, men det var det värt.
Såg bl.a She's all that och kan erkänna att de nog är sommarens nya favoriter <3



På söndagen ägnade vi kvällen på Felsenkeller. Horror punk med lite Resurex och demented are go som grädde på moset. Hade ingen aning om att Demented skulle spela förrän vi väl var på plats, så det var en mycket god nyhet för min syrra!
Ännu gladare blev hon när Erik fångade en liten leksakslaserpistol åt henne, som sångarn i Resurex kastade ut i publiken. Själv hade jag velat ha något från Front 242, men inget kastades där inte..

Ska lägga upp lite bilder, ännu mer finns på facebook.

Färgar håret

Publicerad 2011-06-06 14:30:35 i Allmänt,

Hårfärgning idag, för att imorgon eller på onsdag fläta i dreads och ett och annat platsrör. Är lite mer förberedd på hårfronten detta året än vad jag var sist. Hoppas det blir bra! Tänkte ha lite svart hårfärg i med, men jag skiter i det. får räcka med platsrören som är svarta.
Springer runt nästintill naken för att inte få hårfärg på kläderna, dessutom är det svinvarmt. Och, note to self; Jag fastnade vid spegeln och blev precis påmind om att jag är väldigt snygg naken :)
Kom på en sak som jag glömde ta med mig när jag åkte till Skärhamn; Strumpebandshållare, men jag kanske klarar mig ändå.
Köpte nyligen ett par lårhöga strumpor med svart söm bak. Jag kollade igenom julias Dita von Tease bok i vintras och Dita anser att det inte finns hetare strumpor än de med söm bak. Jag håller med, fast de ligger på andraplats efter mina lackstayups :)


6 dagar kvar..

Publicerad 2011-06-04 01:09:53 i Allmänt,

..till WGT, och som tur är så kommer jag fortfarande i de kläderna jag köpte på lip service förra året. Har lite svårt med strl, ibland är deras XS jätteliten men oftast lagom. Läste en kommentar på ett inlägg om att man som frisk tjej över 18år inte KAN ha strl XS, och att man ljuger om man påstår något annat. Trött på tjat om vad som är friskt och inte. Nåja, jag känner mig själv bäst = Frisk som alltid.
Har inte haft en våg tillgänglig på 1 år, och  har ändå lyckats hålla vikten på lagom nivå. Inte för att jag kämpat eller nojjat direkt, men har funderat om denna chokladfrossa ska lägga sig som en liten badring runt midjan.. till synes inte och vågen visar inget heller :)  Nice, kan fortfarande äta hur mycket godsaker jag vill utan att det ska vara någon fara på taket!


Inte vara orolig, kommer ha tröja också - om det blir kallt i Tyskland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela