Skinny Puppy på Tyrol

Publicerad 2010-07-30 03:43:43 i Ute på språng,

27e smällde det! Skinny Puppy som jag väntat så länge på kom efter 6år tillbaka till Swe. Slutsålt x2, större scen, knökat med folk och ca 30-35graders hetta. Längstfram stod jag , såklart. Svetten rann och jag tyckte synd om Nivek som sprang runt i lack och gummimask. De spelade mina favvolåtar från förr och jag filmade många låtar med min kamera. Erik tyckte det var den bästa konsert han varit på, jag kan inte annat än hålla med. Inte så konstigt med tanke på att de varit mitt favvoband i nästan 10år.

Det var nära på att det inte blev någon konsert alls för mig, jag glömde mitt körkort hemma och det var 18års åldersgräns (folk har en tendens att alltid kolla leg på mig trots att jag snart fyller 25) Passet skickades upp till sthlm, men hamnade i Karlskrona.. Lite lagom panikslagen fick jag senare tag på min kusin (som är ganska lik mig, fast med blondt hår) som kunde låna ut sitt leg. Phew! Problemen var inte över än. Vi hade inte hämtat ut biljetterna och samma dag som konsterten ägde rum så var biljettkassan STÄNGD, de hade bytt till sommartid. Jag har nog aldrig varit så matt som då. Det löste sig ändå strax innan spelningen och jag kunde äntligen andas ut.

Nu är jag för övrigt hemma igen, lite tomt utan Erik. 1månads konstant umgänge är långt ifrån nog :/(snodd bild, oops)


En stillbild från en av alla videoklippen jag tog med kameran.


Foto av en svettig Nivek utan all utstyrsel i slutet.

Grottkrypning i Sundsby

Publicerad 2010-07-20 23:07:00 i Ute på språng,

Nu var det iofs ett par dagarsen, men jag har inte hunnit lägga upp bilder förrän nu.
Förra veckan kröp vi omkring i grottorna i Sundsby, ända in skulle vi!  Mitt favvoställe på Tjörn, men lite trixigt att ta sig dit. Nu hittar jag rätt bra, har varit där ganska mycket (nåja..) de senaste åren. Slänger upp lite bilder, hinner inte skriva så mycket mer just nu än att jag är i Sthlm, HAR BADAT, tittat på djur på skansen, och druckit vin i en park :) Synd att jag glömde kameran i väskan. Och synd att jag glömde körkortet hemma, och passet har fortf inte kommit hit på posten :/
-
Som en liten boll, konstigt att han inte rullade ner för berget!


Inte lika fint, men försöka vara fin går ju.


Snygga reflexmjukisar


Snygg urringning


Erik kryper allra längst in, bland flugor och skit.


Trampar fram på modiga fötter


 Om man tittar noga, så är jag där nere och ylar.


Efter många om och men hittar jag ut till slut. Liten och smutsig.

Kul på gräsmattan..

Publicerad 2010-07-10 17:23:32 i Ute på språng,

.. hade jag när Erik försökte stå på händer :D Tur att min kamera ville var med idag, det ville den inte när han hoppade omkring och ramlade med mina skyjumpers. 
Jag ska nog försöka mig på lite tricks jag med sen, men änsålänge stoppar jag bara in några bilder på när Erik lyckas. Och misslyckas :) (gud, längesen jag skrattade så mycket)
-
Går bra här


Går lite sämre


Bäst går det med bara 1 hand!

Zombie Friday

Publicerad 2010-07-04 18:49:00 i Ute på språng,

I fredags deltog jag i min första zombiewalk. Fick reda på det 5 dagar innan, så jag hann inte få tag på bra kläder, annars hade jag nog klätt ut mig lite mer. Kanske till en Silent Hill nurse, eller något annat skojigt.
Köpte lera och blod på buttericks för 320kr och börjde kladda loss redan 5h före walken. Hade egentligen behövt mer tid, men det blev rätt ok ändå. Galen dag för övrigt, berättar längre ner mellan bilderna.
-

blodig, men fortfarande mänskligNär vi kom fram till stan så behövde vi smita in på systemet. Jag hade redan dricka, men Erik skulle köpa lite till Zombie festen på kvällen. Väl framme hos kassörn erfter typ 10 mins köande så vill jag gå förbi - Det ville inte kassörn att jag skulle göra, jag skulle langa fram leg, trots att jag inte hade för avsikt att köpa en droppe.
Jag tyckte det var lite konstigt, men visade mitt körkort. Och eftersom DET INTE VAR JAG PÅ MITT KÖRKORT så fick inte erik köpa sina öl. Kassörn sa att det inte ens var likt. Men tacka fan för det, det är maskerad och jag är utklädd till zombie. Jag hade även andra kort med mitt namn osv på, men det hjälpte inte.
Jag har förståelse för att jag kanske inte fått köpa eftersom det är svårt att se att det är jag, men då hade han kunnat säga det istället för att be om leg. Hur i helskotta skulle jag behöva sett ut på körkortet för att Erik skulle få lov att köpa, undrar jag?  Nästa körkort kanske jag bör se blodig och enögd ut..  Urk, den där Frank på systembolaget i Nordstan förstörde min dag.

Vi gick vår walk från Vasaparken, skrämde tjejer i 15årsåldern (de blev rädda på riktigt) men andra blev bara glada och tog foton. Har inga bra bilder från walken, jag var lite för upptagen med att leka zombie längs gatorna :/


Erik fick lite dricka av mig


 
 


Läskig men glad!

Vi testade att dra till systemet en 2a gång, fast då stannade jag utanför. Erik gick in, plockade på sig det han skulle ha, gick till kassan. Någon sec senare så dök den jävla Frank upp igen och började gnälla på att han inte fick köpa, och tyckte att en zombiesminkning går att jämföra med att ha på sig en full lisebergskaninsdräkt.
Erik frågade dem hur mcyket 2h smink han var tvungen att förstöra och tvätta bort innanhan skulle få lov att köpa - och började dra loss fejksåren på kinderna. Men då blev de lite svettiga och lät honom köpa. Jag blir så trött på folk.
Samtidigt gick ett "tant-trendigt" tjejgäng förbi och snäste åt mig "men lilla flicka! bla bla bla.. zombiewalk.. fulaste zombien bla bla"  Men är det något jag bryr mig föga om är just deras åsikter. De var andtagligen yngre än mig, dessutom.Malin hade nog snyggast zombiekostym!

Sen bar det av till bunkern, inte så mycket folk men kul ändå :) 
Nån knäppgök som sket i att jag hade kille ville ha med mig på efterfest, han tyckte att jag var så söt (i mitt zombieansikte??) och ville pussa på mig. jag ville inte gå med, såklart. Inte ens när jag ser ut som stryk blir jag lämnad ifred -.-


Vindrickande zombiesar och naken fläck på Eriks kind

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela