Hejdå tråkbloggdesign

Publicerad 2012-08-30 00:06:00 i Allmänt,

Nu får det se ut så här ett tag framöver tills jag bestämt mig hur jag vill ha skiten :P 
Så här ser jag ut idag, förhoppningsvis kommer inte mitt utseende ändras lika rejält som bloggens. Med tanke på att lilla bilden till vänster är 6år gammal så förstår ni nog att detta inte kommar ändras på lääänge..
 
 

Uttråkad och trött..

Publicerad 2012-08-29 23:35:00 i Allmänt,

Kom hem från jobbet strax efter halv 9 ikväll, ska vara på jobbet imorgon kl 6.45. ingen ro och ingen vila!  Kommer nog inte i säng i tid som vanligt. Jag har ju alla mina dagsritualer som ska grejas först.. Ska kolla facebook, ska göra kvällsmat (idag blev det sallad med bl.a soltorkade tomater, solrosfrön, oliver, purjo mm) Jag ska se ett avsnitt eller flera avsnitt av pewdiepie på youtube. Den som itne vet vem han är så kan jag berätta det nu; En kille som heter Felix,  kommer från gbg, han spelar skräckspel och annat kul om dagarna, han spelar in allt i webcam och lägger upp så alla ska kunna skratta och hänga med på hans äventyr. Det är hans galna kommentarer på allt han gör, och att han börjar grina när han blir rädd osv som gör det så fruktansvärt roligt och underhållande! han har över 1milion prenumeranter och jag är en av dem :) Kan lägga in ett smakprov här. 
 
 

Kryssning med jobbet

Publicerad 2012-08-27 12:20:00 i Allmänt,

Phew, äntligen hemma efter kryssningen. Det var kul i det stora hela, men det var nog sista gången jag vågar mig ut på kryssning utan pojkvän.. Så många sugna män, unga som gamla, som gör sig försök. Fortsätter vara på trots att man sagt att man har pojkvän sen 3 år tillbaka. Vad är det i "jag har pojkvän" som de inte förstår? Varför jaga efter/fortsätta dansa för nära trots att man markerar tydligt? Åh, ibland blir man bara så trött. Jag hade snälla arb.kamrater som hjälpte mig shasa iväg dem när de blev för jobbiga iaf. 
 
Kommentarerna haglade redan när jag lämnat dörrn i väsby, att som ensam tjej inte kunna gå förbi ett gäng killar utan att få ett "sexyyyyyy" efter sig, eller "hej sötizz" (tillochmed "waoooouuw, drömtjejen..") är trist.  (jag hade ett svart linne, svarta shorts och strumpbyxor, inget vågat alltså) Blev åter påmind om varför jag faktiskt föredrar att sitta och spela spel vid datorn eller xboxspel framför att gå ut och festa..
 
 
 
 

Uppdatering

Publicerad 2012-08-22 10:45:06 i Allmänt,

Jag gillar inte alls att ta kort på mig själv. Det stämmer aldrig överens av vad man ser i spegeln ändå. Trots det så fick jag fram en bild som inte var helt åt skogen igår. Mest för att ni ska veta att jag fortfarande lever, det var så längesen ni såg mig sist.  Förrutom de på jobbet, enligt kunderna jobbar jag jämt och det stämmer nästan :)
 
 
 

Nytt kul spel!

Publicerad 2012-08-22 10:26:00 i Allmänt,

The secret world är mitt nya favvospel, inte lika beroende av det som jag först var med WoW trots att de liknar varandra till stor del. Det är också ett mmorpg där man skillar och har sig, hittar vapen och kläder = sånt som är kul helt enkelt! Den största skillnaden är att man kan bygga sin gubbe helt själv. det finns inga klasser, du sätter poäng på det du vill bli bra på. Det bästa med spelet är att det är läskigt! Spöken, zombies och annat trevligt. 
 
 

Hemma från semester

Publicerad 2012-08-08 14:10:23 i Allmänt,

Nu är min semester på strax över 2veckor slut. Fast 2 veckor räknas inte eftersom jag fick avbryta den med 3 jobbadagar mitt i. Tog en för laget helt enkelt! Har hunnit vara hemma i Skärhamn, på Bröllop och hunnit shoppa massa grejer på rea. Bl.a ett par högklackade kängor för 60kr som en gång kostat 800 på weekdays. NICE!
Sen gick jag lör på ett jc med 70% på allt i butiken.. blev en del impulsköp. Ett koppar armband som jag inte riktigt vet hur man ska bära. Det är jättestort och ser lite ut som en avkapad strut. 

Vet inte vad jag ska göra min sista lediga dag, det är iallafall fint väder. Städa och tvätta ska jag göra, kom jag på :/
 
Har det inte hänt något spännande på sistonne? jorå, en del, erik kom hem full som en kastrull häromnatten, jag fick sova ca 3h pga. snarkningar. Jag var ett ärende till stan i måndags, kom hem som en ny människa. Annars har jag mest spelat LoL och slappat.
 
Erik på språng i Skärhamn
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela